MUSHOLM A/S
Gørlev

Handelselev med interesse for eksportsalg af fødevarer

Har du lyst til at gøre karriere indenfor international handel? Og ønsker du at lære handelsfaget at kende i en lokal vestsjællandsk fødevarevirksomhed, hvor du får mulighed for at beskæftige dig med kunder fra hele verden? Så har Musholm A/S den rette elevplads til dig med opstart 15. august 2024!

Vi søger en handelselev med mod på at udfolde sit talent og dygtiggøre sig i forhold til BtB-segmentet med opsøgende og strategisk relations-salg af opdrættede ørred- og lakseprodukter til professionelle danske og udenlandske kunder. I din elevtid stifter du også bekendtskab med logistik og budgettering.

Handelselev hos Musholm A/S

I Musholm A/S bliver du både en elev og en kollega, som vi investerer i og bruger tid på at uddanne. Du vil hurtigt få ansvar for alsidige og spændende arbejdsopgaver, med mulighed for faglig udvikling, så længe du er initiativrig og tager ansvar. Selvom du får et selvstændigt ansvar, er du ikke alene. Der vil være hjælp og vejledning at hente hos dine kompetente kollegaer med oplæring undervejs i forløbet.

Salgs -og administrationskontor består af 12 medarbejdere med fokus på et socialt arbejdsmiljø med en uformel tone.

Kvalifikationer

Vi forventer, at du glædes ved at arbejde med ”mange bolde i luften” og er klar til, at der ofte kommer nye opgaver ind, som skal løses her og nu, sideløbende med det daglige arbejde. Det er godt, hvis du både er ambitiøs og engageret i dine opgaver og projekter og trives med ansvar for egne områder. Eksport-andelen udgør ca. 80% af omsætningen, så det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde med virksomheder og mennesker fra andre lande og kulturer.

Vi forventer, at du har kørekort til bil og er:

  • opsøgende og initiativrig i forhold til arbejdsopgaver
  • detaljeorienteret, omhyggelig, ærlig og positiv
  • omstillingsparat med en omskiftelig hverdag med mangeartede opgaver
  • Nysgerrig og villig til at lære og udvikle dig
  • God til dansk og engelsk i skrift og tale, evt. også andre sprog som tysk, fransk eller spansk
  • Interesseret i fødevarer, salg og forretning generelt
  • Kendskab til Microsoft Office, Excel, Word og PowerPoint

For at blive vores kommende handelselev, skal du have gennemført en af nedenstående uddannelser:

  • EUD Business/Handel
  • EUX Business med kvalifikationer til handel med specialer
  • HHX
  • STX; HTX, HF suppleret med et 5 ugers EUS forløb med ”handel” som speciale.

Du kan læse mere om selve uddannelsen og optagelseskrav på uddannelsesnaevnet.dk

Hvad kan vi tilbyde?

Vi kan tilbyde dig udfordrende salgsopgaver i et inspirerende og internationalt arbejdsmiljø. Som handelselev får du en 2-årig uddannelse med læring i praksis, selvstændigt ansvar og en bred kontaktflade med folk fra hele verden. Selve uddannelsen er kombineret af praktik og skoleophold, med vægt på praktikdelen. Den er derfor til dig som har fokus på praktisk indlæring og at arbejde efter princippet ”learning by doing”.

Derudover får du:

  • En god elevløn på markedsvilkår
  • PC, fri telefon og medarbejderbredbånd
  • Privat sundhedsforsikring
  • Fleksibilitet så du kan få din hverdag til at hænge sammen
  • Mulighed for fastansættelse efter endt læretid

Sådan søger du

Lyder jobbet som noget for dig, så vil vi glæde os til at høre fra dig! Du søger ved at sende os en motiveret ansøgning – gerne på engelsk, et CV og dit seneste karakter/eksamensbevis på e-mail til rp@musholm.com.

Ansøgningsfristen er søndag d. 26. maj 2024.

Har du spørgsmål til elevstillingen eller mere generelle spørgsmål til virksomheden er du velkommen til at kontakte Vicedirektør Thorbjørn Harkamp på 60109300, th@musholm.com eller Salgschef Rudi Ole Petersen på 23305051, rp@musholm.com

Musholm A/S er en akvakulturvirksomhed, specialiseret i opdræt, forarbejdning og salg af ørreder og ørredrogn. Stiftet i 1979 og i dag ejet af Okamura Foods, som er en japansk børsnoteret virksomhed. Produktionen foregår på dambrug i Jylland og havbrug i Storebælt og dækker hele fiskens livscyklus i den biologiske værdikæde fra klækning af ørredæg, opdræt af yngel til stor ørred smolt, som sættes ud på havbrugene.

Musholm har administration og fabrik på Reersø på Vestsjælland og fabrik til indfrysning og rogn i Korsør. En stor del af omsætningen, ca. 80 %, eksporteres primært til markeder i Europa og Sydøstasien. Vi beskæftiger cirka 60 årsværk med store sæsonudsving. Vi arbejder med fuld sporbarhed i produktionen. En del af opdrættet er ASC-certificeret, som er retningslinjer godkendt af WWF som international standard for ansvarligt havbrug (Se mere om ASC her) eller økologisk certificeret efter EU- og det danske Ø-mærke standarder (Mere info herom).