Er du struktureret? Og brænder du for altid at levere god kundeservice? Så er du måske vores nye Autoassistent. Bilsalg.dk, der årligt gennemfører titusindvis af bilinspektioner i den danske leasingbranche, leder efter en ny Autoassistent til vores dygtige team i Fredericia.

Om Bilsalg.dk

Bilsalg.dk er del af den internationale virksomhed Autorola Group, der driver internetbaserede bilauktioner i 23 lande. Bilsalg.dk fungerer som samarbejdspartner for alle de største danske leasingselskaber og formidler engros-salget af biler via auktion. Vores primære arbejdsopgave består i at servicere leasingselskaberne i form af modtagelse, inspektion, opbevaring og ikke mindst salg af bilerne. Vi varetager altså bilerne fra start til slut i salgsprocessen, og som vores næste Autoassistent bliver du en vigtig del af dette arbejde.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder

Som Autoassistent vil dine arbejdsopgaver bestå af at:

  • Modtage og udlevere biler
  • Vask af biler (egen) vaskehal og til tider i hånden
  • Afmontere, tage billeder, klippe dem over, overføre til IT-systemet
  • Generelt hjælpe købere, vognmænd og kollegaer
  • Afhente og afleverer biler på andre lokationer
  • Hjælpe til på andre compounds eller lokationer
  • Fjerne folie/reklamer fra biler og varevogne
  • Håndtering af komplet hjul til biler samt hjælpe med at skifte hjul
  • Diverse ad hoc-opgaver f.eks. oprydning m.m.

Din profil

  • Det er et krav, at du har almindeligt kørekort (B) til bil
  • Du er en ansvarlig person, der kan arbejde selvstændigt og udvise omhyggelighed og pålidelighed
  • Du har en serviceminded indstilling og stræber efter at give kunderne en god serviceoplevelse
  • Du er åben for nye ideer og kommer selv med forslag til, hvordan vi hele tiden kan forbedre og optimere vores hverdag

Vi tilbyder

Vi er en veletableret virksomhed med en stærk iværksætterånd, som går hånd i hånd med en god og afslappet atmosfære med et uformelt og åbent arbejdsmiljø. Du får en 37 timers arbejdsuge med en arbejdstid fra kl. 8.00 til 16.00 mandag-torsdag og fredag fra 8.00-15.30. Vi ved, at det er vigtigt at have balance mellem arbejde og fritid, og vi passer på vores medarbejdere. Derfor har vi også fokus på at holde et arbejdspres, som giver tid til at løse opgaverne fornuftigt.

Timelønnen er på 150 kr., og du har derudover mulighed for en månedlig bonus på op til 1.500 kr. Desuden tilbyder vi gratis kaffe/te og arbejdstøj. Pension, 6. ferieuge samt sundhedsforsikring er for egen regning.

Lyder stillingen som noget for dig?

Så glæder vi os til at høre fra dig. Send din ansøgning og CV ved at trykke på ’Ansøg’-knappen.

Vi kalder løbende til samtale (så skynd dig at sende din ansøgning, da stillingen tages ned, når vi har den rette kandidat). Har du spørgsmål vedr. stillingen, kan du ringe til Teamleder Klaus Witting på 63 14 70 95 eller Group HR-konsulent Bjarke Matthiassen på 64 14 70 58 eller bhm@autorola.com.

Ansøgninger accepteres kun via Jobindex.


Om Autorola Group

Autorola Group er en familieejet og -ledet international koncern, der er specialiseret i online bilauktioner og leverer værdiskabende IT-løsninger til bilbranchen i form af flådestyring, procesoptimering, online remarketing og business intelligence. Virksomheden beskæftiger over 740 medarbejdere og er repræsenteret i 23 forskellige lande, med hovedkontor i Odense. Du kan læse meget mere om Autorola Group på: www.autorolagroup.com, www.autocom.dk, www.bilpriser.dk og www.bilsalg.dk.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.