NLM Vantinge A/S
Ringe
Jobindex søger for NLM Vantinge A/S

ESG-medarbejder med ansvar for certificeringer og miljøgodkendelser

Vil du være med til at skabe en endnu mere bæredygtig fremtid hos en innovativ produktionsvirksomhed i vækst?

I denne nyoprettede stilling bygger du videre på et solidt og velfungerende fundament. Her står vores certificeringsarbejde og ESG-rapportering nemlig øverst på agendaen – og har gjort det, siden vi startede.

Vi arbejdede med ESG, før begrebet opstod. Så det her job er perfekt for dig, der vil gøre en forskel for miljø, klima og fremtiden indenfor ressourcegenanvendelse.

CFO Nicolai Elstrøm

Din nye arbejdsplads er dedikeret til bæredygtighed

Vores virksomhedskultur og værdier er dybt forankret i en forpligtelse til bæredygtighed og miljøansvar. Vi er en mindre organisation med egen fabrik og dine kommende 25 kolleger sætter alle en ære i vores uformelle og familiære omgangstone i en hverdag, hvor alle løfter i flok.

Vi er dedikerede til at sikre optimal anvendelse af ressourcer gennem genanvendelse og bearbejdning af industrielle restprodukter. Bæredygtighed er derfor en integreret del af vores DNA, og vores certificeringer og miljøgodkendelse er en essentiel del af fundamentet for vores forretning. Det er her, du kommer ind i billedet.

Få det fulde complianceansvar for certificeringer og ESG

Du bliver en del af vores Finance-afdeling med 2 kolleger samt vores CFO, som du får et tæt parløb med i hverdagen. Og da det er en nyoprettet stilling, får du rig mulighed for at sætte dit eget præg på tingene.

Det er dig, der har ansvar for vores forretningskritiske certificeringer og miljøgodkendelser, ligesom du udarbejder vores kommende ESG-rapportering. I den forbindelse samarbejder du tæt med produktionen, men du får en bred berøringsflade med hele organisationen.

Helt konkret kommer du til at:

  • stå for ajourføring og løbende audits af REDcert, GMP+ og VLOG-certificeringer
  • lave GHG-beregninger og -rapportering samt øvrige ESG-initiativer og -rapportering, fx UN Global Compact
  • indsamle data og forberede os til CSRD-rapportering, som er et nyt EU-regulativ, der træder i kraft i 2025
  • udarbejde og opdatere politikker, stå for vedligehold af håndbøger m.m.
  • holde dig ajour på opdateringer fra REDcert, GMP+, Fødevarestyrelsen samt anden relevant lovgivning
  • deltage i det strategiske arbejde med ESG-området i samarbejde med ledelsen og bestyrelse.

Vores 3 grundlæggere og jeg bliver dine tætte sparringspartnere på området. Og hvis du har en god idé eller forslag til forbedring eller optimering, så er du også fri til at løbe med bolden.

Nicolai

Dit grønne hjerte banker for certificeringer, ESG og struktur

Din specifikke uddannelse og baggrund er ikke afgørende for os. Til gengæld kan du nikke genkendende til følgende:

  • Du har nogle års erfaring fra en lignende rolle, hvor du har haft ansvar for certificeringer og miljøgodkendelser samt opbygget et godt kendskab til ESG-rapportering.
  • Du har gerne kendskab til REDcert, GMP+ og/eller VLOG og er bekendt med beregninger efter GHG-protokollen – det er en fordel.
  • Du er typen, der har øje for detaljen i alt, hvad du gør og tilgår dine opgaver med en systematisk og positiv tilgang.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte senior rekrutteringskonsulent Jens Fog på +45 7245 9005.

Send os dit CV og ansøgning hurtigst muligt, da vi indkalder løbende til samtale. Ansøgningsfristen er den 30. april 2024.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Om virksomheden

NLM Vantinge er specialiseret indenfor to selvstændige forretningsområder herunder NLM (www.nlmv.dk), som står for genanvendelse og opgradering af organiske, fedtholdige industrielle restprodukter til brug i primært biogasanlæg, hvor vores produkter er med til at optimere gasproduktionen. Og Lipitec (www.lipitec.com), som er producent af fodermidler til primært køer og grise, der er med til at øge dyrevelfærden, højne mælkeproduktionen og nedsætte emissionerne hos landmanden.

I 2023 blev kapitalfonden CataCap medejere af NLM Vantinge sammen med de tidligere ejerledere.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Dit rekrutteringsforløb med Jobindex

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Vi læser de indkomne ansøgninger igennem og overdrager løbende relevante kandidater til virksomheden. Du kan læse om vores rekrutteringsproces på siden Rekrutteringsforløb.