Hans Jensen Lubricators A/S
Hadsund

Global Sales Coordinator

Vi opruster i salgsafdelingen, og derfor har vi brug for flere hænder til koordinerende opgaver og opsøgende salgsarbejde. Vi kan tilbyde dig en varierende hverdag med spændende arbejdsopgaver, en stor international kontaktflade og gode kolleger på kontoret i Hadsund.

Om jobbet

Du bliver en af vores to global sales coordinators. Der er tale om en nyoprettet stilling, og du har mulighed for at være med til at præge, hvordan opgaverne skal skrues sammen og fordeles. Du får en central rolle i vores salgsafdeling, hvor dine primære opgaver bliver opsøgende salgsarbejde og at supportere vores sales managers. Konkret kunne det være:

  • Skaffe leads til sales managers
  • Udarbejde tilbud, herunder payback-beregninger m.m.
  • Tilrettelægge salgsmøder, præsentationer og rejseprogrammer
  • Diverse ad hoc-opgaver

Afhængig af din profil og dine interesser kan der evt. blive mulighed for på sigt at få dine egne kunder.

Om dig

Vi søger dig, som trives med en bred kontaktflade, både her i huset, men også til vores kunder ude i verden. Vi forestiller os, at du går struktureret til opgaverne og kan overholde de deadlines, du selv er med til at sætte i samarbejde med vores CCO, sales managers og øvrige kolleger i Hans Jensen Lubricators A/S.

Måske har du erfaring med internationalt salg og/eller eksport eller fra den maritime branche, men det er ikke et krav. Din interesse for området og dit gåpåmod er mindst ligeså vigtig for os!

Uanset din baggrund sørger vi for, at du bliver godt onboardet og lærer vores produkter og den martime verden at kende, så du føler dig klædt på til opgaverne.

Hvem er vi?

Hans Jensen Lubricators A/S er verdens førende leverandør af cylindersmøresystemer, som bruges på nogle af de største fragtskibe. Med vores produkter og igennem vores ekspertise hjælper vi rederier i hele verden med at reducere deres cylinderolieforbrug, reducere skibenes klimapåvirkning og forbedre motorernes tilstand.

Vi er en professionelt drevet virksomhed, der også er kendetegne ved at være meget innovativ. Vi investerer massivt i forskning og udvikling, og vi udvikler hele tiden nye produkter og services. Derfor er vores slogan ”Innovation gennem generationer”.

Vi er ca. 100 medarbejdere fordelt på vores kontorer i Hadsund, Shanghai og Singapore.

Hos os går vi op i at have et uformelt arbejdsmiljø. Vi har en høj faglighed, som vi gerne deler ud af til vores kolleger. Vi samarbejder om at nå de fælles mål og husker at fejre dem, når det sker.

Vi har flere attraktive personalegoder, herunder en god kantineordning, som sørger for frokost hver dag og morgenmad om fredagen, ligesom der er kaffe, frugt og sodavand til fri afbenyttelse.

Vil du med på holdet?

Hvis du synes, jobbet lyder som noget for dig, så send os gerne din ansøgning så hurtigt som muligt via knappen ”Ansøg”. Vi kigger ansøgninger løbende og lukker rekrutteringen, når vi har den rette kandidat.

Skulle du have nogle uddybende spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte HR Consultant Pernille Beck Hansen på mail pebha@hjlubri.dk.

Vi indkalder relevante kandidater til samtale løbende og lukker projektet, når vi har den rette kandidat.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.