Hans Jensen Lubricators A/S
Hadsund

Sales Manager til salg af high-end produkter til den maritime branche

Er du drevet af salg, resultater og af at lukke handler? Og er du interesseret i at sælge avanceret cylindersmøreteknologi til skibsejere i et internationalt miljø? Så har vi en ledig stilling som Sales Manager på vores kontor i Hadsund.

Om jobbet

Som Sales Manager bliver din primære opgave at sælge og præsentere vores cylindersmøresystemer til rederier på de markeder, som du er ansvarlig for. Du kommer til at sælge og forhandle kontrakter på de mest avancerede cylindersmøresystemer i verden.

Konkret bliver dine opgaver at:

  • bidrage til, at vi når vores salgsmål
  • deltage i møder og interagere med kunder, herunder præsentationer og forhandling
  • vedligeholde høje kundetilfredshedsvurderinger, der opfylder virksomhedens standarder

Du må forvente en vis rejseaktivitet ud til kunderne for at opretholde den gode relation, vi har med vores eksisterende kunder, samt for at opbygge et godt samarbejde med nye potentielle kunder.

Du vil have din dagligdag på kontoret i Hadsund, men afhængig af hvordan din præcise opgaveportefølje bliver, kan der også blive mulighed for at besøge vores kontorer i Shanghai og Singapore.

Om dig

Din baggrund er ikke afgørende, men vi forestiller os, du har arbejdet med salg før og kan vise os nogle konkrete resultater. Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • kan lide at forhandle med kunder og lukke aftaler – og at du er god til det
  • værdsætter og trives med en høj grad af frihed og ansvar
  • taler og skriver engelsk på et højt niveau
  • har evnen og lyst til at sætte dig ind i et teknisk tungt område

Måske kender du allerede lidt til den maritime branche, men uanset dit erfaringsniveau sørger for vi for, at du bliver godt onboardet, og at du lærer vores produkter at kende. Vi har hele værdikæden, inkl. produktionen, samlet i Hadsund, så der er rig mulighed for at opnå et godt kendskab til vores produkter.

Hvem er vi?

Hans Jensen Lubricators A/S er verdens førende leverandør af cylindersmøresystemer, som bruges på nogle af de største fragtskibe. Med vores produkter og igennem vores ekspertise, hjælper vi rederier i hele verden med at reducere deres cylinderolieforbrug, reducere skibenes klimapåvirkning og forbedre motorernes tilstand.

Vi er en professionelt drevet virksomhed, der også er kendetegne ved at være meget innovativ. Vi investerer massivt i forskning og udvikling, og vi udvikler hele tiden nye produkter og services. Derfor er vores slogan ”Innovation gennem generationer”.

Vi er ca. 100 medarbejdere fordelt på vores kontorer i Hadsund, Shanghai og Singapore.

Hos os går vi op i at have et uformelt arbejdsmiljø. Vi har en høj faglighed, som vi gerne deler ud af til vores kolleger. Vi samarbejder om at nå de fælles mål og husker at fejre dem, når det sker.

Vi har flere attraktive personalegoder, herunder en god kantineordning, som sørger for frokost hver dag og morgenmad om fredagen, ligesom der er kaffe, frugt og sodavand til fri afbenyttelse.

Kan du se dig selv hos os?

Hvis du synes, jobbet lyder som noget for dig, så send os gerne din ansøgning så hurtigt som muligt via knappen ”Ansøg”. Vi kigger ansøgninger løbende og lukker rekrutteringen, når vi har den rette kandidat.

Skulle du have nogle uddybende spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte HR Consultant Pernille Beck Hansen på mail pebha@hjlubri.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.