Kontrafej

Skolefotografer i en klasse for sig

Er du en fotograf med store ambitioner? Ved du, hvad der skal til for at få de bedste sider frem i et billede af skolebørn? Så er du med stor sandsynlighed dén, vi står og mangler i Kontrafej.

Kontrafej er et nyt brand, der vil være garant for premiumoplevelser i alle kontaktflader. Vi er den nye kammerat i klassen, der vil rykke ved de traditionelle opfattelser af skolefotografiet. Og vi har brug for fotografer, der kan løfte de høje ambitioner.

Som fotograf får du en helt central rolle i videreudviklingen og aktiveringen af Kontrafej. Du bliver ambassadøren, der står forrest og sætter standarden for vores kunders oplevelse i det daglige. Dine personlige og æstetiske evner bliver derfor essentielle for eksekveringen.

Du kommer til at være en del af et hold på to fotografer og en fotograf/assistent. Det vil sige, at du får mulighed for at holde fuld fokus på fotografiet, mens en anden hjælper med det praktiske rundt om. I bliver et team, hvor alle løfter i flok, og ingen bliver efterladt alene. Fotograferne arbejder parallelt med hinanden. Undervejs kan I bruge hinanden til professionel sparring på æstetiske overvejelser og kvalitetssikring på stil og tone.

Vi søger fotografer til Jylland og Sjælland, og forventer at du:

  • har et smittende humør
  • kan lide at arbejde med børn
  • har fokus på æstetik
  • er glad og udadvendt
  • er struktureret
  • har lille kørekort (egen bil er ikke påkrævet)
  • taler og skriver godt dansk
  • kan håndtere travlhed

Stillingerne er normeret til 37 timer pr. uge, og ansættelsesperioden vil være 3-4 måneder – eller kortere – i perioden 5/8-31/10. Du er velkommen til at søge både som lønmodtager og selvstændig.

Vi stiller alt udstyr til rådighed og afholder et fotokursus, så du bliver tryg ved alle aspekterne af jobbet.

Interesseret?

Vi glæder os til at modtage dit CV og din ansøgning på job@kontrafej.dk. Vi holder samtaler løbende. Vil du vide mere om stillingen, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Marianne Godskesen på tlf. +45 28 45 27 88.

Ansøgningsfristen er 30/04 kl. 12.00. Ansøgere bliver løbende inviteret til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Om Kontrafej: Vi samler minder i en klasse for sig

Kontrafej er et nyt premiumbrand inden for skolefoto-kategorien. Vi vil løfte skolefotografiet op i en liga for sig og forpligter os på en portrætstil med en unik signatur, der ikke er set før. Vi fanger barnets personlige udstråling og gør plads til spontanitet i det enkelte portræt. Med ærlige og upolerede øjebliksbilleder følger vi barnet fra første til sidste skoledag. Kontrafej er en del af koncernen Eftertid, som Dansk Skolefoto bl.a. også har organisatorisk tilhørsforhold til. Læs mere om brandet på kontrafej.dk.