Danotherm Electric A/S
Taastrup

Financial Assistant

International produktionsvirksomhed med fokus på energieffektive grønne løsninger

Brænder du for at arbejde med tal, og vil du arbejde i en professionel og dynamisk organisation? Sætter du en ære i at levere regnskab af høj kvalitet, er velorganiseret og har en proaktiv tilgang? Så er du måske Danotherms nye finance assistant, med base i nyindrettede produktions- og kontorfaciliteter i Taastrup, København.

Til at indgå i vores finance team bestående af 5 medarbejdere, søger vi nu en omstillingsparat, fleksibel teamplayer, der er komfortabel med selvstændigt ansvar og prioriterer kvalitet højt.

Dine primære ansvarsområder

  • Områdeansvar for debitorer og likvide konti, kreditforsikring samt funktionærløn
  • Månedsregnskab, balanceafstemninger og intercompany
  • Momsindberetninger samt indberetninger til offentlige myndigheder

Organisationen

Danotherm er en international virksomhed, som leverer individuelt design og kundeorienteret produktudvikling af ”elektriske power resistors” til producenter af vindmøller, elektriske lastbiler, -busser mv.

Danotherm er i god vækst og er markedsledende indenfor sit område, og som med sine kundespecifikke-løsninger bidrager til en mere bæredygtig verden indenfor vedvarende energi og grøn omstilling. Der er et dynamisk miljø, med fleksibilitet og gode muligheder for fortsat personlig udvikling.

Organisationen er præget af stærke ordentlige værdier med stor fokus på kvalitet, teknologi og højt fagligt niveau. Der er en uformel omgangstone med topmotiverede og engagerede kolleger, der accepterer og respekterer hinanden, hertil kommer en relativ flad struktur med højt til loftet.

Hvem leder vi efter?

  • Du brænder for tal og føler stor tilfredshed ved at have dine egne ansvarsområder
  • Du har en regnskabsmæssig uddannelse og praktisk erfaring på + 3 år
  • Du begår dig ubesværet på dansk og englsk, både mundtligt og skriftligt
  • Du er udadvendt, proaktiv og en motiveret teamplayer
  • Du er erfaren i Office- programmerne. Det er et plus, hvis du har kendskab til Axapta
  • Du er nysgerrig på både drift og produktion, og brænder for den grønne omstilling/bæredygtighed

Benefits

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med pension, sundhedssikring og sundhedspakke. Derudover har vi en aktiv personalegruppe, der afholder sociale arrangementer, herunder sommerfest og julefrokost.

Vil du vide mere om stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte CFO Henrik Enghardt Rolvung, +45 2020 2275, eller Accounting manager Pia Bjerre Skytte, +45 8177 2172.

Ansøgningsfrist

Send dit CV hurtigst muligt, da vi løbende interviewer kandidater – forventet startdato kunne være allerede 1. maj, hvis muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Om Danotherm

Danotherm Electric A/S er en international virksomhed, som leverer individuelt design og kundeorienteret produktudvikling af ”elektriske power resistors” til producenter af vindmøller, elektriske lastbiler, -busser og -kraner, samt rulletrapper og elevatorer mv.

Danotherm er en del af NIBE Industrier AB, som er noteret på børsen i Stockholm, og koncernen omsætter i dag for mere end SEK 40 mia. årligt. NIBE Industrier AB’s vision er at skabe bæredygtige energiløsninger i verdensklasse.

Danotherm er den største enhed i koncernens Resistor Division og har produktionsenheder i Danmark, Polen, Italien og Spanien. Hovedkontoret ligger i nye lokaler i Taastrup. Resistor Division beskæftiger ca. 300 medarbejdere, hvoraf de 60 er lokaliseret i Danmark.

Læs mere om Danotherm her https://www.danotherm.com.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.