Fonden Birka

Pædagogiske medarbejdere til Krisecenter Birka

Vi søger dig, der vil være med til at gøre en forskel for voldsudsatte kvinder og deres børn.

Vi har 2 ledige fuldtidsstillinger på Krisecenter Birka til det pædagogiske arbejde med voldsramte kvinder og deres evt. medfølgende børn.

Krisecenter Birka er oprettet jf. Lov om Social Service §109 og tilbyder midlertidigt ophold til kvinder over 18 samt deres evt. medfølgende børn. Krisecenteret er godkendt til 16 pladser fordelt på to afdelinger. Vores målgruppe er kvinder, som har oplevet vold og krise i relation til familie- og samlivsforhold. Voldsformerne er mange og omfatter fysisk, psykisk, seksuel, økonomisk og materiel vold. Vi er et krisecenter, der har specialviden omkring etniske minoritetskvinder, som har oplevet vold/trusler om vold i relation til negativ social kontrol og æresrelaterede konflikter.

Jobindhold:

Som pædagogisk medarbejder er du med til at skabe trygge rammer for kvinderne og deres evt. medfølgende børn. Du er ansvarlig for at understøtte både kvinder og børn under opholdet på krisecenteret for at sikre, at de kan etablere en tryg og stabil dagligdag. Din opgave er at støtte kvinderne i at afklare og opkvalificere deres personlige, praktiske og sociale kompetencer, så de har de bedste forudsætninger for at stå på egne ben efter et ophold på krisecenteret.

Du er kontaktperson for 1-2 kvinder og arbejder tæt sammen med dine kollegaer, vores socialfaglige koordinator og vores socialrådgiver for at iværksætte den nødvendige sociale, pædagogiske, psykologiske, juridiske og økonomiske støtte. Du er således medansvarlig for at yde både pædagogisk og praktisk støtte i dagligdagen og er med til at dokumentere den socialfaglige indsats i forhold til kvindernes opholdsplan.

Som grundlæggende værdi arbejder vi med respekt og anerkendelse af den enkelte kvindes egne valg, kultur, normer og værdisæt, hvilket forudsætter en anerkendende, ressourceorienteret og respektfuld tilgang til arbejdet. Vi arbejder loyalt og fagligt ansvarligt for at sikre, at målgruppen får en tryg, indholdsrig og udviklende dagligdag i et pædagogisk miljø, der er funderet i Fonden Birkas pædagogiske rammer, metoder og værdier

Vi tilbyder dig:

  • Et spændende fagligt og personligt udviklende arbejde
  • Et tværfagligt og dynamisk team med en stærk faglighed
  • En udviklingsorienteret organisation, der har fokus på kvaliteten i arbejdet
  • Et arbejde med en høj grad af indflydelse og ansvar
  • Supervision og gode muligheder for kompetenceudvikling
  • En arbejdsplads, hvor der er plads til nye idéer og fokus på involvering og inddragelse

Vi forventer, at du:

  • Er uddannet pædagog eller har en anden relevant socialfaglig uddannelse
  • Har gode skriftlige kompetencer og er interesseret i at arbejde med dokumentation af indsats
  • Har en personlig robusthed i forhold til at arbejde med målgruppen
  • Er engageret, rummelig og fleksibel
  • Kan bevare roen og overblikket i arbejdet med kriseramte og traumatiserede voksne og børn
  • Er omstillingsparat og indstillet på at akutte behov kan opstå i dagligdagen, og planlagte opgaver kan ændre sig som følge heraf
  • Er indstillet på og villig til at yde den nødvendige praktiske pædagogiske støtte i dagligdagen
  • Er i stand til at arbejde selvstændigt og i et tværfagligt team
  • Er indstillet på at indgå i en fast arbejdsplan, hvor der forekommer dag-, aften-, nat- og weekendarbejde.

Vil du vide mere om stillingen, bedes du henvende dig til konsulent Peter Mikkelsen på telefon 40 17 74 22 eller på mail pm@fondenbirka.dk eller pædagogisk chef Bassam El-Daoud på telefon 81 61 62 62 (hverdage mellem 12.00 og 12.30) eller på mail: bas@fondenbirka.dk.

Du sender din ansøgning, CV og bilag ved at trykke på linket. Vi ansætter løbende.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.