Restaurant Katrina Christiansen
Torshavn

Tjener med ledelsesansvar til charmerende restaurant i hjertet af Tórshavn

Er du på udkig efter spændende erfaring, og ønsker du aktivt at sætte dit præg på servicen i vores charmerende restaurant?

Vi søger en overtjener til vores tapasinspirerede restaurant beliggende i hjertet af Færøernes hovedstad, Tórshavn. Du kommer til at få spændende opgaver i restauranten, og får også mulighed for at opleve den uforglemmelige natur og det venlige folkefærd på Færøerne.

Opgaverne

  • Sikre et højt service- og kvalitetsniveau, som giver gæsterne en god oplevelse
  • Sikre en fornuftig og bæredygtig drift
  • Koordinere arbejdsfordelingen og lave vagtplaner
  • Skabe et godt arbejdsmiljø
  • Vi forventer også, at du aktivt deltager i de daglige opgaver i restauranten

Som overtjener hos os, er det vigtigt at du

  • Ønsker indflydelse og brænder for at levere en god service
  • Vægter godt samarbejde med og blandt alle dine kollegaer, har god energi og et smil på læben
  • Har minimum 2 års erfaring som tjener, og du taler dansk, svensk, norsk eller engelsk

Samtidig er det en fordel, hvis du har erfaring som overtjener, cafébestyrer, supervisor m.m., men det er dog ikke et krav for at søge stillingen.

Ansættelsesvilkår

Lønnen er konkurrencedygtig og efter aftale. Det er tale om en fuldtidsstilling. Vi er selvfølgelig behjælpelige med at finde bopæl.

Ansøgning

Søg stillingen ved at sende dit CV og din ansøgning til vores F&B manager Peter Hentze via ph@hafnia.fo. Har du spørgsmål til stillingen, er du ligeledes velkommen at skrive til vores F&B manager.

Ansøgningsfristen er d. 30. april 2024. Men vi behandler indkomne ansøgninger løbende. Du tiltræder stillingen efter aftale.

Læs mere om Katrina Christiansen på vores hjemmeside www.katrina.fo.


Om Katrina Christiansen

Katrina Christiansen er vores charmerende og historiske restaurant i hjertet af Tórshavn. Her tilbyder vi bl.a. lækre tapasretter med inspiration fra den færøske madtradition og natur.

Man kunne fristes til at sige, at dette er ikke kun en restaunt, men også et museum. Huset er opretholdt i så oprindelig stand som muligt og med mange ældre genstande fra husets lange historie.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.