Dines Jørgensen & Co. A/S
Hillerød eller Sorø
Jobindex søger for Dines Jørgensen & Co. A/S

Teknisk rådgiver til vandforsyning – få høj faglighed i en flad organisation

Vil du ind over alt fra projektering til byggeledelse af dine egne projekter? Og vil du være med til at passe på vores rene drikkevand og blandt andet sikre, at det bliver holdt fri for PFAS?

Du kan både være nyuddannet, ønske et brancheskifte eller have arbejdet flere år med vandforsyning. Vi møder dig, der hvor du er, både fagligt og menneskeligt. Og så får du en 36-timers arbejdsuge.

Du får meget at skulle have sagt, for her er ikke en masse ledelseslag, som beslutningerne skal igennem.

Din nye leder, Lise Djurhuus Ipsen

Vi er med hele vejen fra boring til forbruger

I vandafdelingen rådgiver vi private vandværker, forsyningsselskaber og entreprenører i alle dele af processen, fra vandet hentes op af undergrunden, til forbrugeren tænder for vandhanen. Det betyder, at vi har projekter i alle størrelser og indenfor et bredt fagligt felt. Ligesom vi allerbedst kan lide det.

Du bliver en del af en fagligt stærk organisation, der tæller alt fra konstruktions-, vvs-, og el-ingeniører til miljø- og anlægsspecialister samt geoteknikere. Så den tværfaglige sparring er kun et skrivebord væk.

Du er kundens tekniske rådgiver

Vi sørger for, at du får opgaver, der passer til dit erfaringsniveau. Hvis du er i starten af karrieren, vil du i første omgang lave udbudsmaterialer, tegninger, beskrivelser og tilbudslister til projekter.

Er du mere garvet, kan tegnestuen klare tegningerne for dig, og du får et større ansvar for at få anlægsprojekterne i mål.

Uanset om det er fra første arbejdsdag eller hen ad vejen, vil du blandt andet:

  • stå for projektering og beregninger – er du erfaren, vil du også gennemføre tilstandsrapporter
  • søge myndighedstilladelser
  • være i dialog med bygherrerne omkring projektets omfang, materialevalg og konkrete løsningsforslag
  • indhente oplysninger hos vores leverandører, så vi kan give et økonomisk overslag
  • samarbejde med entreprenører og føre tilsyn med deres arbejde.

Du kan se frem til at arbejde 36 timer om ugen og gå på weekend kl. 13 om fredagen. Og så får du mulighed for hjemmearbejde.

Gummistøvlerådgivere med overstrømmende engagement

Dit nye team har sammenlagt over 130 års erfaring på området fordelt mellem fire ingeniører, en studentermedhjælper og en teknisk designer. Vi kommunikerer, så kunden forstår det, og trækker gerne i gummistøvlerne for at møde dem på byggepladsen.

Vi løser svære opgaver i fællesskab, samtidig med at vi har det sjovt sammen. For ingen skal gå kede af det eller sure hjem fra arbejde.

Vi kan godt prale af at være en livlig afdeling. Vi er gode til at fejre det, når vi lykkes, indrømme det, når vi fejler, og til at holde kollegerne ajour med vores arbejde.

Lise

Hillerød eller Sorø? Det afhænger af dit erfaringsniveau

Vandafdelingen sidder i Hillerød, så der kan du forvente at blive lært op. Hvis du har en vis erfaring med området, kan du efter en kortere periode vælge, om du indimellem vil arbejde på kontoret i Sorø.

Du vil beskytte vores vigtigste ressource

Uanset om du har erfaring med vandforsyning eller ej, er du engageret nok til at opsøge den viden, du ikke har i forvejen. Og så kan du se dig selv arbejde med området i lang tid fremover.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • har en relevant teknisk baggrund, og du kender gerne til projektering, AB-regler og arbejdet med udbudsmateriale
  • måske har arbejdet med vandforsyninger før, men det er ikke et krav
  • behersker dansk som arbejdssprog.

Tørster du efter nye udfordringer?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte senior IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mathias Jørgensen på 72 45 91 45.

Vi indkalder løbende til samtaler, så send dit CV inkl. en motiveret tekst i toppen heraf, og fortæl hvorfor du søger jobbet. Søg allerede i dag og senest den 30. april 2024 via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Dit rekrutteringsforløb med Jobindex

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Vi læser de indkomne ansøgninger igennem og overdrager løbende relevante kandidater til virksomheden. Du kan læse om vores rekrutteringsproces på siden Rekrutteringsforløb.