BSI A/S
Haderslev
LyderJohnsen A/S søger for BSI A/S

Udviklingsingeniør med vilje til at gøre en forskel

BSI med base i Haderslev er en internationalt førende, innovativ og vækstorienteret virksomhed med mere end 125 medarbejdere. Virksomheden, der er 100 % danskejet, er velindtjenende og velkonsolideret. BSI designer, udvikler og producerer komponenter i rustfrit stål, aluminium, titanium og fiber til cruising-, racing- og superyachter i alle størrelser. Virksomhedens mål er, og har altid været, klassens bedste produkter med styrken til at håndtere alt, hvad et rasende hav kan kaste på dem, uden at gå på kompromis med kontrol eller hastighed.

BSI er den førende aktør i yachtrigningsindustrien Worldwide, der leverer til OEM-værfter, superyachtkunder og førende masteproducenter. Man har selv designet og udviklet klassens bedste rigningsprodukter med styrken til at håndtere alt, hvad havet og elementerne kan kaste på sig. Gori-foldepropeller er også en af virksomhedens velkendte marineprodukter, og BSI er også nicheleverandør til vindmølleindustrien. BSI-produkterne bliver fremstillet på BSI's egen maskinpark i Haderslev, hvilket giver en række fordele i forhold til bl.a. styring af kvalitet, udvikling og leveringssikkerhed.

Som en naturlig følge af den positive udvikling virksomheden er inde i, ønsker man nu yderligere at styrke udviklings- og konstruktionsafdelingen med en motiveret og skarp udviklingsingeniør, som skal arbejde med udgangspunkt i virksomhedens hovedkontor beliggende tæt på vandet i Haderslev.

Læs mere på: www.bsidk.com


Udviklingsingeniør med vilje til at gøre en forskel

Konstruktion af dansk kvalitet i topklasse - branchens bedste løsninger


Kunden fortjener det bedste
Med reference til den tekniske chef indgår du i en gruppe af dygtige og engagerede kollegaer. På grund af en meget positiv udvikling har man travlt, og du vil derfor få en række spændende opgaver. Du vil bl.a. arbejde med udvikling, konstruktion, tilpasning samt teknisk tegning i 3D af produkter til sejlbådsmarkedet. Du vil udføre styrkeberegninger, og der vil også være mulighed for at deltage ved fysiske test af produkter efter behov. Da virksomheden selvstændigt både udvikler, konstruerer og producerer alle produkterne på adressen i Haderslev, vil du her få en unik mulighed for at følge produkterne fra den første idé eller kundeforespørgsel, via konstruktion og produktion, og indtil produkter og løsninger er monteret og testet på det aktuelle sejlskib. Som en naturlig følge af dette, vil du arbejde i et tæt og konstruktivt samarbejde med sælgere, projektleder og produktionen.

Du kan glæde dig til kompetente og motiverede kollegaer, og du vil få gode muligheder for at gøre en forskel i en virksomhed, der er klar til en fortsat vækst gennem en stærk ledelse, dygtige medarbejdere og en vilje til at gøre alle kunder til fremtidige ambassadører. Du vil fungere som sparringspartner over for både salgsorganisationen, kunderne, kollegaerne og virksomhedens ledelse. Kulturen i virksomheden er kendetegnet af en direkte, men hjertelig tone, klare målsætninger og viljen til at gøre en ekstraordinær indsats både internt og over for kunderne.


Faglig stolthed, nysgerrighed og måske ambitioner om ledelse på sigt?
Den ideelle kandidat har en teknisk teoretisk baggrund som ingeniør eller tilsvarende, gerne som en overbygning på en faglig uddannelse som smed eller maskinarbejder. Du har erfaring med konstruktion og styrkeberegninger, og du er rutineret bruger af et eller flere 3D CAD-systemer. Du motiveres af at arbejde med en udfordrende tegne- og konstruktionsopgave, og du er ikke bange for hverken at dele dine kompetencer med andre eller at bede om hjælp, når det er hensigtsmæssigt. Du taler og skriver engelsk på et fornuftigt niveau, og du bor i daglig køreafstand til virksomheden i Haderslev.

Du er typen, der brænder for at gøre en forskel, og du tænder på muligheden for at arbejde med branchens bedste og mest anerkendte løsninger. Du er nysgerrig, både i forhold til dit fag, dine kollegaer og dine opgaver. Du søger at finde den rigtige løsning og som sparringspartner er du ikke bange for at sige både til og fra. Du trives blandt engagerede kolleger, og du motiveres af at arbejde på mange forskellige niveauer, fra de mest abstrakte og teoretiske visioner, og helt ned til hvordan man bedst får tingene til at virke ude i den virkelige verden.

Kulturen i virksomheden er kendetegnet af en direkte, men hjertelig tone, klare målsætninger og viljen til at gøre en ekstraordinær indsats både internt og over for kunderne. Du vil indgå som en del af en uformel og flad organisationsstruktur, hvor frihed under ansvar er noget, man praktiserer, og ikke kun noget, man taler om. Der er gode muligheder for at gøre en forskel i en virksomhed, der er klar til en fortsat vækst gennem en sund økonomi, en stærk ledelse, dygtige medarbejdere og en vilje til at gøre alle kunder til fremtidige ambassadører.


En af branchens stærkeste aktører
Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en professionel og innovativ organisation. Da virksomheden er markedsledende inden for forretningsområdet, vil der være store muligheder for faglige og personlige udfordringer, og din egen udvikling vil være sikret gennem sparring med dygtige og engagerede kollegaer. Da man inden for en overskuelig årrække står over for et generationsskifte i afdelingen, vil der også kunne blive en mulighed for et ledelsesansvar hvis dette skulle have din interesse.

Løn og øvrige ansættelsesvilkår aftales individuelt på et niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Odd L. Johnsen på telefon: +45 2999 9043 eller på: odd@lyderjohnsen.dk.

Samtaler vil foregå hos LyderJohnsen A/S i Kolding.

Send venligst din ansøgning og dit CV mærket ”Udviklingsingeniør, BSI” til: ans@lyderjohnsen.dk

Husk at anvende den emailadresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.