Kiropraktorerne

Fysioterapeut til travl klinik i Valby!

Da vores ene fysioterapeut har søgt nye udfordringer og vi har travlt, søger vi en frisk og udadvendt kollega til en fuldtidsstilling med mulighed for fastansættelse i vores travle tværfaglige klinik-team i København. Du skal varetage en eksisterende stilling med et godt patientgrundlag.

Om os

Vi er 9 kiropraktorer, 3 fysioterapeuter og 3 sekretærer. Vi holder til i nyindrettede og større lokaler med nye topmoderne træningsfaciliteter med frivægtområde, Technogym træningsmaskiner og holdsal.

Klinikken tilbyder digital røntgen, ultralydsscanning, chokbølge-terapi, akupunktur/dry-needling, laserterapi, ganganalyse/indlæg samt superviseret individuel og hold-træning.

Om stillingen

Stillingen er på 37 timer, og du vil blive ansat på kontrakt under overenskomsten som fysioterapeutisk medhjælp. Vi lægger stor vægt på entusiasme, godt humør og åben teamspirit.

Vi forventer, at du har erfaring indenfor manuel terapi samt dannet erfaring med McKenzie og MDT. Det er en fordel, hvis du allerede har kundskaber indenfor rehabilitering af sportsskader og prolapsforløb samt dannet erfaring indenfor behandling med nåleterapi (akupunktur eller dry needling). Du må også gerne have stiftet bekendtskab med chokbølgeterapi og/eller laser samt GLAiD, men dette er ikke et krav.

Vores fysioterapeuter lægger en ære i at specialisere både træning og behandling til den enkelte, og patienterne er også vant til en blanding af briksarbejde og øvelsesterapi, og vi er af den overbevisning, at det ofte er nødvendigt med en kombination af begge. Hertil ønsker vi en profil, som vil engagere sig i videreudvikling af vores nuværende holdtræning.

Klinikken lægger stor vægt på evidensbaseret praksis og har et godt samarbejde med lokale læger, fysioterapeuter og privathospitaler. Vi udvikler os løbende i kommunikation, praksisdrift og faglige færdigheder gennem interne klinikmøder, kurser, kongresser og sociale arrangementer.

Ansøgning

Har du lyst til at indgå i et team bestående af entusiastiske medarbejdere med et højt energiniveau og humør, så kontakt Anders Broegaard på ab@kir.dk

Du kan også få yderligere oplysninger om klinikken på vores hjemmeside www.kiropraktorerne.dk

Tiltrædelse snarest muligt efter aftale.


Kiropraktorerne, Københavns idræts- og rygklinik
Gearhalsvej 1, stuen
2500 Valby
Tlf. 3644 0133
E-mail: info@kir.dk
www.kiropraktorerne.dk