Dovista A/S
Horsens

Accountant, Debitorafdelingen, DOVISTA Shared Finance

Kunne du tænke dig at blive del af vores debitorafdeling og supportere vores vækststrategi mod at blive den førende leverandør af vinduer og døre i Nordeuropa? Så er du måske vores nye Accountant hos DOVISTA A/S.

Stillingen

Vi søger en erfaren Accountant med sans for detaljen, der har lyst til at blive en del af vores debitor-team i Shared Finance-afdelingen. Udover samarbejde med dine kolleger i afdelingen, vil du b.la. også samarbejde tæt med kolleger i salg. Du skal være med til at sikre et højt kvalitetsniveau i de udførte opgaver og samtidig sikre, at vi har styr på vores debitorudeståender.

Dine primære opgaver

  • Kreditstyring herunder kreditforsikring og frigivelse af ordre
  • Bogføring af indbetalinger og inddrivelse af udeståender
  • Kundeservicering
  • Håndtering af inkasso og konkurs
  • Håndtering af kundeoprettelser
  • Supportere kollegerne i salgsafdelingerne
  • Øvrige forefaldende opgaver

Succes i jobbet

For at opnå succes i jobbet, skal du evne at samarbejde med dine kolleger i debitor teamet om at skabe vedvarende forbedringer. Du skal formå at planlægge og strukturere din hverdag, med fokus på egne opgaver, men samtidig tage ansvar og udvise holdånd for resten af teamet.

Har du det, der skal til?

Forventeligt har du minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling indenfor økonomi. Vi forventer, at du har lyst til at blive en del af et engageret team, hvor god ordenssans og struktur er essentielt. Derudover er det en fordel, hvis du:

  • Har erfaring i brugen af SAP samt Excel
  • Har arbejdes i lignende funktion med tæt samarbejde til salg
  • Arbejder selvstændigt og trives med driftsorienterede opgaver
  • Kan kommunikere på både dansk og engelsk.

Desuden er du robust og selvstændig. Samtidig skal du være imødekommende og hjælpsom overfor kolleger.

Bliv en del af Shared Finance

Vi tilbyder dig et engageret team, hvor hverdagen er drevet af humor, sparring og drive – som du vil blive en helt naturlig del af.

Kommunikationen er afslappet og uformel med fokus på læring, forbedring og støtte. Frihed under ansvar spiller en stor rolle i afdelingen, da det forventes, at man selvstændigt kan håndtere opgaverne og ellers spørger om hjælp.

Shared Finance er en velfungerende afdeling, der med sin lokale tilstedeværelse og engagement er en vigtig del af forretningens drift. Teamet du bliver tilknyttet, supporterer i dagligdagen den danske organisation med høj, stabil service.

Arbejdssted

DOVISTA A/S
Bygholm Søpark 23
8700 Horsens

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Accountant, Sanne Rasmussen på telefon +45 7628 8569.

Send din ansøgning og CV via ansøgningsknappen.

Ansøgningerne behandles løbende, da vi ønsker stillingen besat snarest muligt.


Vi bringer dagslys og frisk luft ind i menneskers hverdag

DOVISTA Gruppen består af en række førende brands på det europæiske marked for facadevinduer og -døre. Gruppen består af i alt 13 brands med mere end 6.600 medarbejdere på 9 hovedmarkeder.

Hver enkelt virksomhed i DOVISTA er unik med sin egen individuelle historie, identitet og markedsstrategi, der er stærkt forankret i de lokale markeder og tæt forbundet til kunderne.

De enkelte brands samarbejder om videndeling og andre synergier, der udvikler og styrker DOVISTA Gruppens fælles kompetencer og viden. Dette er selve essensen af vores forretningsmodel, som vi kalder: Distinctive Brands – Shared Excellence.

Vi betjener vores kunder og markeder som Distinctive Brands og udvikler os sammen gennem Shared Excellence.

DOVISTA A/S er ejet af VKR Holding A/S – en af Danmarks mest velrenommerede virksomheder med i alt ca. 19.800 medarbejdere og kommercielle aktiviteter i mere end 40 lande.

Du kan lære os bedre at kende ved at besøge os på www.dovista.com


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.