Carpenter ApS
Højbjerg

Teamkoordinator til skumproducent

Vi søger 1 teamkoordinator til vort team på daghold i vores skumningsafdeling, der producerer skum til salg og forarbejdning i både ind- og udland.

Velkommen til Carpenter

Carpenter ApS er en af verdens førende producenter af skumprodukter. Måske kender du os ikke endnu – men du er i kontakt med vores produkter oftere, end du tror. For vi er med til at gøre din sofa hyggeligere, din seng mere komfortabel, og vi bidrager til mere komfort i alle de produkter, hvor blødt PU indgår.

Vi er yderst velkonsoliderende, og som del af den amerikanske Carpenter Co.-koncern er vi i alt ca. 6.500 medarbejdere. På vores fabrik i Højbjerg er vi 100 kolleger, som glæder sig til at byde dig velkommen.

Stillingen:

Du vil som teamkoordinator i skumproduktionen indgå i et team bestående i alt 8 medarbejdere. Dine primære funktioner er opgaver i forbindelse med skumningsprocessen, samt daglig drift af væsentlige processer og opgaver.

Arbejdsområder/arbejdsopgaver

  • Klargøring af skummaskine
  • Produktion af skum
  • Ad hoc-opgaver i afdelingen
  • Truckkørsel efter behov
  • Særlige ansvarsområder
  • Ansvar for afdelingens drift i samarbejde med Pouring Manager og i hans fravær
  • At bidrage til trouble shooting og problemløsning i afdelingen
  • Forebyggende sikkerhedsarbejde samt opbygning af procedurer i samarbejde med afdelingen

Arbejdstid

Fast daghold: mandag 06.45 – 14.45 og fredag 06.45 – 14.15 (37 timer).

En hverdag med respekt for hinanden

Når du starter hos os, vil du hurtigt opleve, at kulturen er kendetegnet ved humor, en ordentlig tone, åbenhed og troværdighed, samt en praktisk tilgang til dagligdagen. Vi lærer dig grundigt op og du vil blive introduceret til alle opgave i afdelingen.

Din profil:

Du kendetegner dig selv som ansvarlig, selvstændig, pligtopfyldende, mødestabil og fleksibel. Du arbejder struktureret og effektivt samtidig med du udviser ordenssans og er kvalitetsbevidst.

Du forstår vigtigheden af høje sikkerhedsstandarder samt overholdelse af procedurer og bringer nogle års erfaring med dig fra arbejde i en produktionsvirksomhed. Du er i stand til at tage ansvar både på daglig basis og når det gælder – muligvis har du en håndværksmæssig eller lignende baggrund. Vi sørger for grundig sidemandsoplæring så du på sigt forstår alle dele af processen godt – dit hovedfokus vil dog i første omgang være på træning i at kunne stå for den daglige produktion.

Har du truckcertifikat vil det være en fordel.

Ved ansættelsens start, er der krav om at du har gennemført kurset pers. sikkerhed v. arbejde med epoxy og isocyanater. Har du ikke dette kursus, sørger vi selvfølgelig for, at du får det ifm. ansættelsen.

Det er af kvalitets- og sikkerhedsmæssige årsager vigtigt, at du taler og forstår dansk.

Da vi arbejder med kemikalier, som kan forværre bl.a. åndedrætsmæssige lidelser, vil ansøgere, der lider af allergier, høfeber, astma eller andre tilsvarende lidelser ikke komme i betragtning til jobbet.

Vi tilbyder

Fast ansættelse med funktionærlignede vilkår, samt løn og vilkår i henhold til Industriens Overenskomst og lokalaftaler.

Sundhedsforsikring, personaleforening, samt flere personalegoder.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt – men vi venter gerne på den rette person.

Lyder det som noget for dig?

Så send din ansøgning og dit CV til Teamleder Albert ter Haar via linket ”Ansøg” hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Albert på telefon 4011 6873 mandag til fredag ml. kl. 07.00 og 14.00.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.