ViewNet Systems ApS
Sønderborg

Sælger

Vi søger en sælger, der kan bidrage til den solide vækst, hvor virksomheden p.t. drifter mere end 3.000 udendørs LED-storskærme i ind- og udland og sammenlagt har produceret og etableret mere end 10.000 m2 LED storskærme.

ViewNet tilbyder komplette digitale signage systemløsninger inklusive drift, software, support og service. Som udvikler af systemer og elektronik har virksomheden fokus på at reducere energiforbrug, forenkle brugergrænseflader, effektivisere kundens applikationer og sikre høj kvalitet i både produkt, grafisk opsætning og investeringsløsninger.

Virksomheden har over mange år etableret sig som en professionel og førende spiller på markedet for Digital Out Of Home (Dooh) og AV-storskærmsystemer til både udendørs og indendørs brug. Kunderne er særligt fokuserede på de optimeringsmuligheder, ViewNet tilbyder i forhold til at reducere energiforbrug.

Om jobbet

Efter grundig oplæring i vores løsninger og vores salgsværktøjer, får du ansvaret for at videreudvikle virksomhedens salg i Danmark og på sigt i Tyskland. Dit fokus bliver salg til nye og til eksisterende kunder – og vi arbejder professionelt med lead-generering.

Ledelsen har lagt en ambitiøs vækststrategi for Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Lars Dalvig deltager i salgsopgaver sammen med resten af holdet, som p.t. består af 3 KAM-kolleger og en grafiker, der også deltager i udarbejdelse af tilbud.

Om dig

Du deltager i salgsarbejdet på lige fod med de øvrige kolleger i salgsafdelingen. Stillingen er åben, fordi virksomheden ønsker at fastholde det momentum, der over flere år er opbygget professionelt. CRM-systemet er implementeret, og der er fokus på yderligere digitalisering samt effektivisering af salgsprocessen.

Du skal have erfaring med salg og har et godt fundament i forhold til kendte salgsteknikker. Du evner både at spotte mulighederne, lytte til kundens behov og sikrer at få lukket aftalen.

Vi er meget optaget af, at dit mindset er indstillet på ny-salg, og at du begejstres af resultater samt muligheden for at møde kunderne, der hvor de er.

Det er en fordel at du har teknisk erfaring og/eller uddannelse.

Ord der kendetegner dig, og som vi mener vil være nødvendige for at skalere virksomhedens salg med succes:

  • Engagerende og udadvendt
  • Ambitiøs og vedholdende
  • Effektiv, hurtig og grundig
  • Afsluttende, overholder aftaler og sikrer at resultater lever op til forventninger

Hos virksomhedens kunder vil du møde personer fra indkøb, IT og marketing. Du skal derfor kunne kommunikere med mennesker på alle niveauer og med mange forskellige interesser og baggrunde. Vi forventer, at du taler dansk og engelsk på højt niveau. Kan du tysk, er det en fordel.

Det er en fordel, at du kender til Monday som planlægningsværktøj, har hands on-erfaring med praktiske forhold (bookning af fly m.v.). Du skal endvidere være indstillet på at kunne lære fra dig, så virksomheden fortsat løfter det professionelle niveau. Du vil skulle deltage i relevante messer og udstillinger i ind- og udland.

For den rette kandidat vil der være gode udviklingsmuligheder i virksomheden.

Om ViewNet

ViewNet er Nordens førende producent og udbyder af LED Storskærmsløsninger, og producerer samt installerer LED-storskærme, pyloner og indendørs storskærme af bedste kvalitet. Fokus er på høj driftssikkerhed, lang levetid samt de nyeste og bedste energimæssige løsninger og digital signage styring. Alle storskærme er designet og samlet i Danmark på egen fabrik i Sønderborg. ViewNet er en ordreproducerende virksomhed og er primært drevet via projektsalg. Vi sælger udelukkende B2B.

ViewNet Systems blev etableret i 2009 og har i dag virksomhed i Danmark og Tyskland hvorfra de omliggende lande betjenes. Ud over Danmark er der fokus på Norge, Sverige, Færøerne, England, Holland og Frankrig. Se nogle af de mange spændende løsninger vi har leveret: www.viewnet.dk/cases.

Ansøgningsproces

Vi afholder løbende samtaler, så søg gerne hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte:
CEO: Lars Dalvig, e-mail: ld@viewnet.dk.

Du søger stillingen ved at klikke på "Ansøg" nedenfor.

Se vores andre ledige stillinger her.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.