Visit Nordvestkysten
Aabybro

Passioneret Marketingchef søges

Er du en visionær Marketingchef med et bankende hjerte for det nordvestlige hjørne af Danmark og et ønske om at få en saltvandsindsprøjtning, der kan mærkes både fagligt og socialt? Så har vi den perfekte udfordring til dig!

Om os

Hos os er visionen klar og ambitiøs: Vi stræber efter at skabe et fællesskab, der slår alt. Et sammentømret netværk af erhvervsaktører, foreninger, lokalsamfund og kommuner, som sammen arbejder for at udvikle en turisme, vi kan leve af og leve med hele året rundt. Vi tror på, at når vi arbejder sammen, kan vi opnå de bedste resultater og skabe en fremtid, hvor turisme bidrager positivt til vores lokalsamfund året rundt. Som en central spiller i denne transformation søger vi en Marketingchef, der deler vores passion for fællesskab og er klar til at lede vores marketingindsatser herhjemme og på vores nærmarkeder.

Dine primære opgaver vil inkludere:

Strategisk ledelse: Udvikle og implementere marketingstrategier, der fremmer turismen, fællesskabet og vores brand hele året rundt.

Projektledelse: Stå i spidsen for marketingprojekter fra konceptualisering over eksekvering til evaluering med løbende sikring af kreativitet, effektivitet og kvalitet i alle faser.

Personaleledelse: Lede et dynamisk team af dygtige marketingprofessionelle og inspirere til kontinuerlig udvikling og engagement.

Stakeholder management: Tydelig kommunikation og fokus på det gode samarbejde med interne- og eksterne aktører for at opbygge stærke relationer og sikre engagement omkring vores fælles marketinginitiativer.

Vi søger en kandidat, der:

  • Har en stærk baggrund inden for marketing med minimum 3 års ledelseserfaring.
  • Besidder stærke evner inden for projektledelse og er vant til at levere resultater.
  • Er en mester i stakeholder management med evnen til at engagere og samarbejde på tværs af forskellige niveauer.
  • Kan have det forkromet overblik, men også agere spillende træner.
  • Har en passion for turisme og fællesskaber.

Hvad vi tilbyder:

  • Muligheden for at præge fremtiden for turismen hos Danmarks tredjestørste destinationsselskab.
  • Et engageret og passioneret team, der værdsætter kreativitet, innovation og et godt arbejdsmiljø.
  • Konkurrencedygtig løn, gode arbejdsvilkår og muligheder for personlig og professionel udvikling.

Sådan ansøger du:

Er du klar til at gøre en forskel og lede vejen mod en bæredygtig fremtid for en helårsturisme herude vestpå? Så skynd dig at sende din ansøgning og CV til os via QuickApply! Vi ser frem til at høre, hvordan du kan bidrage til vores vision om en turisme, vi alle kan være stolte af - hele året rundt.

For spørgsmål angående stillingen kan der rettes henvendelse til den Adm. Direktør, Peter Krusborg Pedersen, på telefon 2080 2143 eller via mail: pkp@visitnordvestkysten.dk.

Vi indkalder løbende til samtaler og besætter stillingen, så snart vi har fundet den rette kandidat.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.