Selmers Børnehus
Hørsholm

Er du en kreativ, legende og engageret pædagog?

Er du passioneret omkring børns trivsel og udvikling? Selmers Børnehus er en unik og velrenommeret daginstitution med en stolt historie på hele 123 år. Vi åbner dørene til en varm og indbydende atmosfære, hvor glade børn og dedikerede voksne mødes i et fællesskab præget af leg, læring og kærlighed.

Vores hyggelige lille børnehus, beliggende inden for gåafstand til skove, søer og bymidten, danner rammerne for en berigende hverdag, hvor ture i naturen og udforskning af omgivelserne er en integreret del af vores pædagogiske tilgang. Indendørs har vi også glæde af et krea-rum og en motoriksal. Vi har en sund og god normering, der giver os tid og rum til at skabe meningsfulde oplevelser og udviklingsmuligheder for vores børn.

Vi søger en passioneret pædagog, der brænder for at skabe en tryg og stimulerende hverdag for vores børnehavebørn og som vil bidrage aktivt i et inkluderende læringsmiljø, hvor nærvær, leg og samarbejde er i fokus.

Hos os vil du blive en del af et positivt og reflekterende arbejdsmiljø, hvor vi sætter pris på faglig udvikling og samarbejde. Vi værdsætter en hensigtsmæssig struktur, der understøtter vores pædagogiske arbejde, og vi er altid åbne for nye ideer og tilgange, med respekt for hinandens perspektiver i planlægningsarbejdet.

Hvis du deler vores passion for pædagogik og trives med at arbejde i et dynamisk og inspirerende miljø, så er du måske vores nye kollega. Vi ser frem til at byde dig velkommen til Selmers Børnehus, hvor vi sammen skaber magiske øjeblikke og bidrager til børnenes fremtidige trivsel og udvikling.

Det praktiske:

Stillingen er på 25 timer ugentligt i børnehaven, med mulighed for flere timer lejlighedsvis og på sigt.

Vi er en integreret daginstitution med 53 skønne børn og 13 dygtige kollegaer.

Selmers Børnehus er medlem af Landsorganisationen Danske Daginstitutioner (LDD) hvorigennem vi har overenskomst. Løn- og ansættelsesvilkår er derfor efter overenskomst mellem LDD og BUPL.

Ansøgningsfrist: løbende.

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

Vi forventer at afholde samtaler løbende.

I forbindelse med ansøgning skal følgende dokumenter uploades/vedhæftes:

  • Ansøgning
  • Eksamensbevis
  • CV
  • udtalelser og referencesteder

De skal sendes til job@selmers.dk.

Selmers Børnehus indhenter straffe- og børneattest som led i ansættelsesproceduren.

Du er velkommen til at ringe og høre nærmere om stillingen hos souschef Berit Frederiksen eller leder Carina Jensen i Selmers Børnehus på tlf. 4586 0632. Du er også velkommen til at aftale et besøg.

Selmers Børnehus er beliggende midt i Hørsholm, med offentlig transport næsten lige til døren.