CRODA Denmark A/S
Frederikssund

Ingeniør til kvalificering og validering til Croda

Croda Denmark er en af verdens største producenter af adjuvanser til vacciner. Virksomheden opererer under Pharma GMP (Good Manufacturing Practices) og udvikler, producerer og markedsfører med succes adjuvanser af høj kvalitet til deres farmaceutiske kunder over hele verden. Produkter bidrager til effektiviteten af vacciner mod livmoderhalskræft, polio, hepatitis, stivkrampe, difteri, kighoste, botulisme og miltbrand. Crodas produktion i Frederikssund, Danmark, er af højeste kvalitetsstandarder og driver den eneste aseptiske GMP-produktion for vaccineadjuvanser globalt. Croda Denmark omfatter forskning og udvikling, ingeniørvirksomhed, produktion, kvalitetssikring/kvalitetskontrol, administration, lager og distribution - og har cirka 140 medarbejdere. For mere information om Croda, besøg www.croda.com.

Da vi har stor efterspørgsel på vores produkter, søger vi en kollega til Produktions Support med lyst til at indgå i et udfordrende og resultatorienteret produktionsmiljø. Afdelingen beskæftiger ialt 13 medarbejdere. Vil du være en del af et fantastisk team, der dækker alle processer, der er nødvendige for aseptisk produktion af adjuvanser og kunne du tænke dig at arbejde med kvalificering og validering så har vi et spændende job.

Dit job

Du vil indgå i teamet, som består af processpecialister, produktionssupportere og valideringsspecialister, hvor du vil få ansvar for vores kvalificering og validering.

Dine primære opgaver vil være

  • Koordinere, planlægge og udføre validerings-og kvalificeringsopgaver omhandlende rengøringsvalidering, sterilisationsprocesser og procesanlæg.
  • Udarbejdelse af protokoller/rapporter, rationaler, risikoanalyser, afvigelser, ændringssager, procedure/SOPér m.m.
  • Medvirke til at udvikle interne processer og værktøjer inden for kvalitetsstyring og træning.
  • Deltage i Kunde audit og myndighedsinspektioner.
  • Træning og uddannelse af bl.a. operatører.

Du vil tillige deltage aktivt i arbejdet med kontinuerligt at forbedre procedurer og arbejdsmetoder, hvilket betyder, at to dage sjældent er ens. Du vil få en meget bred berøringsflade med alle andre afdelinger i firmaet og vores udviklingsafdeling i Lyngby.

Dig som person

Du skal være god til at styre egne opgaver med stor fokus på afslutning til aftalt tid. Da mange af dine opgaver går på tværs i organisationen, skal du kunne samarbejde med mange faggrupper og kunne koordinere mange aktiviteter for at sikre en ubrudt forsyningskæde.

Du skal have lyst til at involvere dig i den løbende forbedringsproces, hvor vi lægger vægt på konstruktivt samarbejde med kolleger på alle niveauer.

Du er en teamplayer, og du brænder for at systematisere og forbedre, samtidig med at du løser standardopgaverne.

  • Du befinder dig godt i et miljø, som konstant er under udvikling – og det vil være en fordel, hvis du har kendskab til LEAN.
  • Du er løsningsorienteret og vedholdende.
  • Du vil i høj grad kunne præge udviklingen i afdelingen, og for den rette kandidat vil der være gode udviklingsmuligheder i stillingen såvel fagligt som personligt.
  • Du har et godt humør, og du evner at samarbejde på alle niveauer i en organisation.

Dine kvalifikationer

Vores foretrukne kandidat har følgende faglige kvalifikationer:

  • Du har en relevant teknisk uddannelse.
  • Du har min. 3 års erfaring med GMP-produktion og kan lide at arbejde i et produktionsmiljø.
  • Du har kendskab til GMP-regler på området, Eudral ex – Volume 4- Good Manufacturing Practice (GMP) guidelines, herunder Annex 1 (Manufacturing of Sterile Medicinal products).
  • Du har erfaring med validering fra medico eller Pharma industrien.
  • Du kan godt lide hands on-arbejde og tilstedeværelse i produktionen.
  • Du har erfaring med systematisk problemløsning og også gerne LEAN.
  • Du er kvalitetsbevidst.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Manager for Produktion Support Erik Bjørn-Rasmussen på tlf. 53 39 34 65.

Din ansøgning

Send din ansøgning så vi har den senest den 31. maj 2024.

Du behøver ikke vedhæfte et følgebrev til din ansøgning, men medtag gerne et par sætninger om, hvorfor du søger i dit CV.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.