Citydoctors I/S
København V
Panorama Consult søger for Citydoctors I/S

Udviklingsorienteret og struktureret sygeplejerske søges til almen praksis

Citydoctors er en større kompagniskabspraksis med 4 faste læger og ca. 6500 patienter der netop er flyttet i nye og moderne lokaler beliggende tæt på Vesterport Station. Udover et godt og moderne fysisk arbejdsmiljø, så er der også en god og positiv stemning, hvor du vil få mulighed for at være med til at præge udviklingen. På baggrund af den positive udvikling søger denne praksis derfor mere personale.

Hvis du har erfaring som sygeplejerske, og du trives med en hverdag, hvor du er god til at arbejde struktureret og med et godt overblik, samt er nysgerrig og interesseret i at lære nyt, så kan denne nyoprettede stilling være noget for dig. Vi forestiller os, at du kan have erfaring fra almen praksis, en akutafdeling eller akutteam.

Du kommer til at arbejde et sted hvor tempoet er højt og imødekommenheden stor.

Ud over de 4 læger, uddannelseslæger og medicinstuderende, så er der 1 jordemoder og 2 sekretærer.

Dine opgaver er selvstændig varetagelse af følgende:

  • At se akutte patienter.
  • Kronikerkontroller bl.a. diabetes, kol og hypertension.
  • Børneundersøgelser.
  • Smear.
  • Blodprøver, vaccinationer, EKG og sårpleje.

Dine faglige kompetencer:

  • Erfaring som sygeplejerske fra almen praksis, akutafdeling eller akutteam vil blive foretrukket.

Dine personlige kompetencer:

  • Du arbejder selvstændigt og struktureret med et godt overblik.
  • Du er udviklingsorienteret, nysgerrig og tager gerne ansvar samt initiativ.
  • Du får afsluttet og fulgt op på dine opgaver.
  • Du er god til at kommunikere og samarbejde, hvilket betyder at du har fokus på at yde en god service overfor både patienter og kolleger samt hjælper til, hvor der er behov for det.

Citydoctors kan tilbyde:

En arbejdsplads hvor der er et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø med fokus på fællesskab og den gode stemning samt fleksibilitet begge veje. Her er der gode muligheder for læring og være med til at præge udviklingen. Grundig oplæring og mulighed for supervision.

Gode arbejdstider i dagtimerne ca. 32-37 timer pr. uge.

Løn efter overenskomst og kvalifikationer. Se eventuelt https://citydoctors.dk.

Hvis stillingen har din interesse, og du ønsker at komme i betragtning til jobbet så send dit cv og din ansøgning til Lise Elkjær på lej@panoramaconsult.dk.

Panorama Consult varetager rekrutteringsprocessen og alle ansøgninger til eller henvendelser om stillingen bedes sendt hertil. Bemærk, at vi indkalder løbende kvalificerede kandidater til samtale, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi har samtidig tid til at vente på den rigtige. Vent således ikke med at søge, da der ikke er en ansøgningsfrist. Vi glæder os til at høre fra dig.