Citydoctors I/S
København V
Panorama Consult søger for Citydoctors I/S

Sekretær med et godt overblik og gode administrative kompetencer søges til almen praksis

Citydoctors er en større kompagniskabspraksis med 4 faste læger og ca. 6500 patienter der netop er flyttet i nye og moderne lokaler beliggende tæt på Vesterport Station. Ud over et godt fysisk arbejdsmiljø med et sekretariat, hvor der både er åben skranke, men også mulighed for at arbejde uforstyrret med administrative opgaver i et separat lokale, så er der også en god og positiv stemning. Denne praksis er således i god udvikling og søger derfor mere personale.

Hvis du har erfaring som lægesekretær, og du trives med en hverdag, hvor du er god til at kommunikere i mødet med mange mennesker både i det personlige møde og pr. telefon, arbejder med et godt overblik samt har en systematisk og struktureret tilgang til administrative opgaver, så kan denne stilling være noget for dig.

Du kommer til at arbejde et sted hvor tempoet er højt og imødekommenheden stor.

Ud over de 4 læger, uddannelseslæger og medicinstuderende, så er der 1 jordemoder og 2 sekretærer.

Dine opgaver er selvstændig varetagelse af følgende:

  • Telefonvisitation og booking af tider.
  • Modtagelse af henvendelser ved skranken.
  • Kalenderstyring arbejde i IT-systemet winPLC.
  • Medicinhåndtering i form af receptfornyelse og kontakt til apotek.
  • Administrative opgaver f.eks. indkaldelse til årskontroller, sende attester, indhente epikriser, indkøb af varer, ferieplanlægning m.m.
  • Gerne flair for regnskab og evt. løn.

Dine faglige kompetencer:

  • Erfaring som lægesekretær fra almen praksis vil blive foretrukket.
  • Gode IT- og administrative kompetencer.

Dine personlige kompetencer:

  • Du arbejder selvstændigt og trives med at varetage henvendelser pr. telefon og i det personlige møde, hvor du har et naturligt fokus på balancen mellem effektivitet og service.
  • Du tager gerne ansvar samt arbejder systematisk og struktureret.
  • Du får afsluttet og fulgt op på dine opgaver.
  • Du er god til at kommunikere og samarbejde, hvilket betyder at du har fokus på at yde en god service overfor både patienter og kolleger samt hjælper til, hvor der er behov for det.

Citydoctors kan tilbyde:

En arbejdsplads, hvor der er et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø med fokus på fællesskab og den gode stemning samt fleksibilitet begge veje. Gode muligheder for udvikling og sparring.

Gode arbejdstider i dagtimerne ca. 32-37 timer pr. uge.

Løn efter overenskomst og kvalifikationer. Se eventuelt https://citydoctors.dk.

Hvis stillingen har din interesse og du ønsker at komme i betragtning til jobbet så send dit cv og din ansøgning til Lise Elkjær på lej@panoramaconsult.dk.

Panorama Consult varetager rekrutteringsprocessen og alle ansøgninger til eller henvendelser om stillingen bedes sendt hertil. Bemærk at vi indkalder løbende kvalificerede kandidater til samtale, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi har samtidig tid til at vente på den rigtige. Vent således ikke med at søge, da der ikke er en ansøgningsfrist. Vi glæder os til at høre fra dig.