Translog Denmark ApS
Taastrup

Regnskabsmedarbejder – 30 timer om ugen

Er du på udkig efter at arbejde indenfor regnskab og bogføring? Så er Translog Denmark ApS stedet for dig! Vi er en dynamisk virksomhed i transportbranchen, der søger en dygtig regnskabsmedarbejder til vores team.

Hos Translog Denmark ApS vil du få ansvar for at håndtere alle aspekter af virksomhedens regnskab og bogføring.

Dine primære opgaver vil omfatte håndtering af fakturering, indtastning af bilag, afstemninger, momsafregning samt udarbejdelse af måneds- og årsregnskaber. Hvori du dernæst refererer til den daglige drifts ledelse og er med til at sikre en effektiv og korrekt økonomistyring i virksomheden.

Primære ansvarsområder

  • Regnskab
  • Bogføring
  • Afregning af chauffører

Regnskab

Ansvar for at udarbejde og vedligeholde virksomhedens regnskaber. Sikre korrekt indrapportering af økonomiske data. Udarbejdelse af måneds- og årsregnskaber samt budgetter.

Bogføring

Daglig bogføring af virksomhedens transaktioner. Afstemning af konti og sikring af korrekte posteringer. Håndtering af fakturering og kreditorstyring.

Om dig

Vi søger en person, der brænder for regnskab og har som minimum 5 års erfaring med regnskab og bogføring. Det er vigtigt, at du har gode analytiske evner, at du kan arbejde selvstændigt, men også trives i et teambaseret miljø, hvor samarbejde og kommunikation er nøgleord. Vi lægger vægt på, at du er proaktiv, løsningsorienteret og altid stræber efter at levere kvalitet i dit arbejde.

Vi tilbyder

Dette er et deltidsjob på 30 timer om ugen. Opstart hurtigst muligt. Letland Alle 2, 2630 Taastrup.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.