Scanavo A/S
Taastrup
Jobindex søger for Scanavo A/S

International Account Manager – giv det europæiske marked en makeover

Har du erfaring som Account Manager, og brænder du for at træde ind på det internationale marked? Vi søger en dedikeret International Account Manager til at håndtere vores eksisterende kundeportefølje og udvikle nye forretningsmuligheder. Her kommer du til at arbejde med salg af emballage inden for beauty- og kosmetikindustrien

Det her er en unik mulighed inden for salgsbranchen, hvor væksten er enorm. Med vores stadigt voksende portefølje er vejen åben for at udfordre og udvikle dine færdigheder som Account Manager

siger Camila Pedersen, Head of Beauty & Cosmetics Europe.

Hvis du ovenikøbet ønsker at være med til at pleje og etablere forretningsforbindelser i Europa, så læs endelig videre.

Et stærkt brand, der søger nye veje

I 34 år har Scanavo med stor succes solgt emballage til medieprodukter som spil og dvd’er, og for 8 år siden tog vi hul på beauty- og kosmetikmarkedet. Her lykkedes det os at etablere forretningsforbindelser med nogle af de største brands i Norden. Derudover har vi også kunder i blandt andet England, Tyskland, Frankrig og Italien. Vi gør meget ud af at opretholde en stærk relation til vores kunder og levere en service af høj kvalitet.

Skab værdifulde kundeoplevelser både i Europa og på kontoret

2-3 dage om måneden pakker du din carry-on med vareprøver og rejser ned og møder kunderne. Det gælder både nye kunder, som du præsenterer for vores sortiment, og eksisterende kunder, hvor du styrker den gode relation.

Når du er er på kontoret i Taastrup bruger du tiden på:

  • Vedligeholdelse af eksisterende kundeportefølje og vejlede dine kunder om det rette valg af emballage
  • Opsøgende salg og mødebooking
  • Udvikle og opsøge nye forretningsmuligheder inden for markedet, både nationalt og internationalt.
  • Booke hotel og fly til dine kundebesøg, indtaste ordrer og fakturere
  • Være i dialog med vores sourcing-team i Hong Kong og udarbejde tilbud til kunden efterfølgende
  • Koordinere logistikken omkring forsendelse med din kollega, der står for afskibninger
  • Samarbejde med Quality Control om at sikre leverancen til den ønskede tid og kvalitet.

Bliv en del af et inkluderende fællesskab og tag med på årlig fællestur til Italien

Du bliver en del af et tæt salgsteam, der består af din teamleder og 2 andre kollegaer. Men selvom teamet er lille, kommer du ikke til at føle dig isoleret. Her har vi nemlig en kultur, hvor vi snakker godt på tværs af afdelinger, og på kontoret er vi 35 kolleger, der glæder os til at møde dig.

Vi rummer en god blanding af nationaliteter og personlighedstyper, og fælles for os alle er, at vi har en stor respekt for hinanden. Og så vægter vi fællesskabet højt og samles gerne til sociale sammenkomster, hvor vi nyder drinks i vores fredagsbar og prioriterer festlige begivenheder. En gang om året tager teamet til årlig messe i Italien hvor vi er afsted i 5 dage.

Til sommer løfter vi vores kontorfællesskab til nye højder, når vi flytter til nye, eksklusive lokaler længere nede ad vejen, der fuldt ud matcher vores ambitioner og visioner.

Mestre af kundepleje og forretningsudvikling

  • Du er en erfaren Account Manager der er vant til håndtering af omfattende kundeporteføljer
  • Du har evnen til at etablere nye forretningsforbindelser og trives med opsøgende salgsaktiviteter
  • Du behøver ikke at være superbruger af makeup, men du interesserer dig for beauty-produkter og anden kosmetik.
  • Du er klar på at arbejde med processen bag salget og er god til at lære nyt.
  • Det er en forudsætning, at du taler og skriver flydende engelsk, og det er en stor fordel, hvis du også behersker andre sprog såsom fransk, tysk eller måske italiensk.

Klar til en international hverdag med serum, øjenskygge og pudder?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Sarah Baagø-Tanholdt på 7245 9658.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link og senest den. 3. maj 2024. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Dit rekrutteringsforløb med Jobindex

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Vi læser de indkomne ansøgninger igennem og overdrager løbende relevante kandidater til virksomheden. Du kan læse om vores rekrutteringsproces på siden Rekrutteringsforløb.