Vestjyske Net Service A/S

Er du vores nye tekniker?

Vi vokser og tilbyder attraktiv ansættelse i en veldrevet og konsolideret virksomhed, der er branchepræget af masser af ”Vedvarende Energi”, med udvikling, specialistkompetencer og høj teknisk faglighed. Lige nu mangler vi engagerede kollegaer som specialister på servicering af højspændingskomponenter.

Tekniker

Har du teknisk snilde og kan lide et arbejde som kræver overblik og ansvarlighed? Den/de ledige stillinger indgår på vores afbryder/switch gear og transformerhold, der varetager tekniske vedligeholdelsesopgaver på højspændingsanlæg. Arbejdet er udfordrende og indeholder betydelige fremtidsperspektiver med varig ansættelse for de rette kandidater.

Jobbeskrivelse

Arbejdsopgaver:

  • Servicering af afbrydere/switch gear 10 - 60 kV og transformere.
  • Opstilling og op-montering af transformere.

Faglige kompetencer:

  • Faglært mekaniker, maskinarbejder, landbrugsmekaniker eller lign.
  • Teknisk problemløsning og fejlfinding.
  • Gerne BE-kørekort (trailerkort).
  • Gerne krancertifikat og truckcertifikat.
  • IT-forståelse på brugerniveau.

Personlige egenskaber:

Vestjyske Net Service A/S er en entreprenørvirksomhed med vægt på service. Du må derfor være fleksibel, omgængelig, engageret, serviceminded og kvalitetsbevidst, så kundernes forventninger indfries, og den leverede kvalitet svarer til forventningerne.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og have overblik også i pressede situationer, hvor sikkerheden aldrig må kompromitteres.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende stilling i en dynamisk organisation, hvor kvalitetsbevidsthed, holdånd og et godt arbejdsmiljø prioriteres højt, og hvor du vil være med til at sætte dit eget præg på dine arbejdsdage i samarbejde med dine kolleger.

Ansættelsessted

Virksomheden har hjemsted i Herning, og arbejdet foregår på skiftende arbejdssteder med udgangspunkt herfra eller med udkørsel fra hjemadresse i egen servicevogn. Arbejdet foregår i hele Danmark/Jylland, dog fortrinsvis i Vestjylland.

Ansøgning

For yderligere oplysninger om stillingen kan der rettes henvendelse til afdelingsleder Gert Bo Kristensen på telefon 23 68 78 30

Du kan læse mere om virksomheden på www.vestjyskenet.dk.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.