Riemann A/S
Hillerød

Production Engineer, med Proces,- GMP- & maskinteknisk erfaring

Kunne du tænke dig at arbejde for en af markedets førende hudplejeproducenter? Brænder du for processer, kvalitet og optimering? Så har du her muligheden for at blive Production Engineer hos Riemann, her blive du en del af et dygtigt og dynamisk team i en hurtigt voksende virksomhed.

Vi oplever stor vækst, og leder derfor efter nye kollegaer til vores Industrialisation team. Har du erfaring med blande- og produktionsprocesser samt GMP-dokumentation fra enten Fødevare-, Emulsion- eller Pharma produktion, så får du her muligheden for at blive en del af et professionelt og uformelt team, der er ansvarlig for udvikling og produktion af functional skincare produkter af høj kvalitet.

Riemann er en dansk virksomhed med egen produktion, hvor vi udvikler, producerer og sælger egne specialiserede hudplejeprodukter af høj kvalitet, herunder de ikoniske brands P20 solbeskyttelse og antiperspiranten Perspirex. Vi er en mellemstor virksomhed med ca. 70 kollegaer i en flad organisation med en uformel tone. Vi har gode arbejdsforhold og et godt samarbejde på tværs af afdelinger. Vi er certificerede efter ISO 22716 Kosmetik GMP, og er kendt i branchen for at levere ”Seriously Reliable Products.” og det er vi er stolte af.

Om jobbet

Du bliver en del af Operations, herunder Produktion, Planlægning, Teknisk udvikling og Logistik, med reference til vores Produktionschef.

Du får bl.a. en vigtig rolle i vores nyoprettet ‘Riemann Industrialisation team’, der har ansvar for implementering af nye produkter, - processer og udstyr, Teamet vil også forestå optimeringer, problemløsninger og udarbejdelse af årsagsanalyser. Af øvrige opgaver vil der være koordinering og videndeling tværorganisatorisk mellem R&D, Produktion, QA og tekniskudvikling afdeling.

Stillingen er nyoprettet, hvilken betyder at du selv vil være med til at udvikle egen rolle og at du sammen med andre nye kollegaer vil forankre vores nye industrialisation team. På længere sigt vil der være mulighed for ledelse.

I rollen som Produktionsingeniør er du tovholder på drift- og proces projekter, der prioriteres i samarbejde med Produktionschefen, dine primære ansvarsområder er:

  • Overvågning af produktionsmiljøet, fejlhåndtering, systemopdateringer (hard-/software) samt løbende support til at opretholde en stabil drift.
  • Reagere på og analysere hændelser (trouble shooting), yde teknisk assistance og samarbejde med andre teams for at løse problemer hurtigt, sikkert og effektivt.
  • Deltage i risikoanalyser og sikre relevante data til at træffe beslutninger ud fra.
  • Håndtering af ændringssager (Afvigelser, CR & CAPA), samt implementering heraf.
  • Review af GMP batchdokumentation og logbøger samt sikre at interne -og eksterne krav fra myndigheder efterleves og at vi har det rette GMP niveau i produktionen.
  • Identificere og implementere forbedringer i produktionen.
  • Deltage ved test af proces ændringer, nyt udstyr, ny emballage og up-scale mv.
  • Opdatere SOP’er ved ændringer af processer og flow samt sikre at der er overensstemmelse mellem processers udførelse og SOP beskrivelse, inkl. fremstillingsvejledning.
  • Produktionens repræsentant ved New Product Development projekter.

Faglig profil:

Vi forventer at du har indgående erfaring med GMP & produktion og at du er uddannet Produktions-, Maskine- eller kemiingeniør. Derudover forventes det at …

  • Du er hurtig til at skabe overblik over komplekse processer
  • Du er kvalitetsbevidst og ansvarsfuld
  • Du løser problemstillinger med en systematisk og databaseret tilgang
  • Du skriver og taler både flydende dansk og engelsk
  • Du kan formulere dig præcist, når du skal udarbejde SOP’er og GMP-dokumentation.
  • Du har interesse for ledelse.

Personlig profil:

  • Selvstændig med stor ansvarsfølelse
  • Struktureret, målrettet, er afslutter og besidder analytiske evner
  • Teknisk minded og drevet af nye teknologier
  • Beslutningsdygtig, omstillingsparat og opsøgende
  • Imødekommende med gode kommunikationsevner

Vi tilbyder

Hos Riemann får du en spændende og udfordrende stilling i en succesfuld virksomhed i vækst. Vi har en stærk kultur, hvor samarbejde, vidensdeling og arbejdsglæde er vigtige fælles værdier.

Hos os kommer du til at gøre en forskel, da vi hjælper mennesker over hele verden med vores kvalitetsprodukter. Du kommer derfor til at varetage en vigtig rolle for, at vi kan opnå vores mål.

Du vil blive en del af en afdeling i rivende udvikling, hvor du vil få mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer. Du får dygtige og målrettede kollegaer, som er gode at spare med.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Riemann.

Ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Operations, Martin Stæhr på martin.staehr@orkla.dk eller på tlf.: +45 60535750.

Ansøgningsfrist hurtigst muligt.

Ansøg med QuickApply på Jobindex nedenfor.

Læs mere om os på www.riemanncompany.com (www.perspirex.dk eller www.p20.dk)


Hos Riemann værdsætter vi mangfoldighed og bestræber os på at være en arbejdsplads, hvor alle er inkluderet. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede kandidater til at søge stillingen uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign.

Riemann A/S er en virksomhed med ca. 65 medarbejdere med egen produktion og administration i Hillerød. Vi udvikler, producerer og afsætter produkter inden for primært solbeskyttelse og antiperspiranter i form af vores mærkevarer P20 og Perspirex. Virksomheden distribuerer og sælger sine produkter gennem lokale distributører i mere end 50 lande. Kvalitet og service er nøgleord i et travlt og positivt arbejdsmiljø.

I 2017 blev Riemann en del af Orkla Group (Orkla Health), som har 21.000+ medarbejdere globalt.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.