Thubalka A/S

Tekniker med flair for el og mekanik - Sjælland

Thubalka A/S søger en alsidig tekniker primært på Sjælland (du skal have bopæl på Sjælland), med baggrund som mekaniker, automatiktekniker eller elektriker, til et fagligt spændende og udfordrende job.

Vi er en mindre metalvirksomhed, som beskæftiger sig med installation og vedligehold af kirkeklokker, klokkespil, automatiske ringeanlæg og tårnure i danske kirker, på rådhuse, slotte og herregårde.

Vores nye medarbejder skal have flair for el og mekanik, og befinde sig godt med at foretage servicebesøg, lave fejlretning og udføre reparationer på kirkeklokker og automatiske ringeanlæg, suppleret med indkøring af nye anlæg samt programmering af ure.

Du vil, i samarbejde med kontoret i Vejle, selv skulle planlægge din dagligdag med udkørsel fra egen bopæl. Du vil få en fuldt udstyret servicebil stillet til rådighed.

Det er en stilling, hvor du kan vokse inden for fagområdet og udvikle specielle kompetencer inden for klokke- og ringeanlæg. Du vil få en grundig oplæring, løbende over et par år, da gennemføring af mange af opgaverne forudsætter en vis erfaring inden for arbejdet med klokker.

Vi forventer, at du

  • Har erfaring som mekaniker, automatiktekniker eller elektriker og har kendskab til metalarbejde, mekanik og relæ-teknik.
  • Har en struktureret og ansvarsbevidst tilgang til udførelsen af opgaverne.
  • Er engageret, kvalitetsbevidst og god til at skabe tillid hos vores kunder.

Vi tilbyder

Et spændende job i en succesfuld familiedrevet metalvirksomhed med et stabilt kundegrundlag. Derudover tilbyder vi et uformelt arbejdsmiljø blandt vores medarbejdere, og et job med en høj grad af selvstændighed og frihed.

Er du interesseret?

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til direktør Henriette Nielsen på tlf.: 7585 9311 eller på mail: hpn@thubalka.dk, eller servicechef Hans Hasselbalch på tlf.: 6055 4050 på hverdage mellem kl. 8-9.

Ansøgning sendes via ansøgningsknappen.

Ansøgningerne evalueres løbende.

Tiltrædelse efter aftale.

Thubalka A/S
Bødkervej 9, 7100 Vejle
tlf. 75 85 93 11
info@thubalka.dk
www.thubalka.dk


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.