Dansk Bilglas A/S
Viborg

Rudemontør til Viborg

Nu har du chancen for at blive en del af Danmarks skarpeste team af autorudespecialister. Du har måske allerede flere års erfaring som rudemontør, men du kan også have en anden baggrund - fx som automekaniker - og være frisk på at blive uddannet til rudemontør.

Den rudemontør, vi søger, får ansvaret for vores afdelinger i Viborg, et værksted som er indrettet med markedets bedste udstyr. Værkstedets rammer sikrer helt optimale arbejdsforhold og et godt arbejdsmiljø.

Er du allerede en erfaren montør, vil der være en kort oplæring, og kommer du med en anden baggrund, starter du i et længere trænings-/uddannelsesforløb.

Din primære opgave bliver at varetage den daglige drift af afdelingen, herunder at lave rudeskift og udføre stenslagsreparationer for de kunder, som har booket tid i Viborg. Det er afgørende vigtigt, at du er en omhyggelig og dygtig håndværker, der forstår at sætte kunden i centrum.

Dine kvalifikationer:

  • Erfaring som rudemontør eller anden erfaring fra autobranchen er en fordel. Har du en anden teknisk baggrund, tilbyder vi den nødvendige uddannelse.
  • Evne til at arbejde selvstændigt og struktureret.
  • Gode kommunikationsevner og servicefærdigheder.
  • Fleksibilitet med hensyn til arbejdssteder og arbejdstider.
  • Kørekort B.

Vi tilbyder:

  • Fuldtidsansættelse med gode ansættelsesforhold, herunder sundhedsforsikring, god løn efter kvalifikationer og en attraktiv bonusordning.
  • Et værksted med markedets bedste udstyr som arbejdsplads.
  • Muligheden for at blive en del af et stærkt team, der værdsætter samarbejde og et godt kollegialt fællesskab.
  • Arbejdstøj og firmatelefon.
  • Solid oplæring og træning.

Ansøgning:

Send din ansøgning og CV via knappen 'Ansøg' eller til cro@bilglas.dk. Skriv ' Montør Viborg' i emnefeltet. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Christoffer Roskjær på tlf.: 40 44 10 56 eller e-mail: cro@bilglas.dk. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi finder den rette kandidat til jobbet.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Hos Dansk Bilglas A/S bliver du en del af en succesfuld og fremgangsrig virksomhed, som gennem et landsdækkende netværk af værksteder har skiftet mere end en million bilruder siden starten for 60 år siden. Vi er ca. 100 medarbejdere fordelt på 28 værksteder og 35 mobile enheder. Vi sætter kundetilfredshed og et godt arbejdsmiljø højt på dagsordenen. Se mere på www.bilglas.dk.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.