DABEA
Frederiksberg

Ambitiøs ejendomsadministrator

Vi søger en ambitiøs administrator til vores hurtigtvoksende administrationsfirma.

Vi er i gang med at gøre ejendomsadministration nem, enkel og digital for ejerforeninger, grundejerforeninger og andelsboligforeninger.

DABEA vokser hastigt og får hver uge nye foreninger som kunder. Vi har derfor brug for endnu en ejendomsadministrator til at hjælpe vores nye og eksisterende kunder med den løbende administration.

Dine opgaver bliver som udgangspunkt alle de opgaver, der er forbundet med god service til vores kunder: rådgivning og sparring til bestyrelserne, løsning af opgaver relateret til deres daglige administration, gennemførelse af generalforsamlinger samt kontakt til foreningernes beboere, leverandører og samarbejdspartnere.

Du vil indgå i vores team, som hele tiden udvikler nye og smartere digitale løsninger til administrationen af vores kunder. Du vil således få mulighed for at præge udviklingen af fremtidens løsninger på markedet.

Vi er et mindre team, hvor du forventes at kunne varetage de fleste opgaver relateret til administrationen af vores kunder – naturligvis afpasset dine interesser og kompetencer og med løbende sparring.

Om dig:

  • Erfaring som ejendomsadministrator
  • Energisk og serviceorienteret
  • Initiativrig og proaktiv

Vi tilbyder:

  • En arbejdsplads med plads til at lære og udvikle sig
  • Tæt samarbejde og sparring om opgaverne
  • Løn efter kvalifikationer

Om DABEA:

I DABEA har vi udviklet vores egen digitale platform, der gør administrationen af ejerforeninger, grundejerforening og andelsboligforeninger enklere og lettere. Platformen giver samtidig foreningerne mulighed for at en større grad af selvbetjening, end der er tradition for i branchen.

Vi tror på, at ejendomsadministrationen ikke behøver at være så kompliceret, så smarte digitale løsninger, god service og attraktive priser kan gå hånd i hånd.

Vi kan se, at vores produkt tiltaler mange foreninger og har derfor oplevet stor vækst i de seneste fire år, siden vi gik på markedet. Vi hjælper i dag mere end 150 foreninger.

Du kan se mere på www.dabea.dk.

Om stillingen:

Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning allerede i dag ved at klikke på "Ansøg”.

Vi holder til på Frederiksberg – tæt på metro og offentlig transport.

Hvis du har nogen spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte CEO Morten Boje – morten@dabea.dk eller 24 98 10 46.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.