Hillerød Forsyning
Hillerød

Projektleder med fjernvarmeteknisk baggrund

Har du lyst til at skabe grøn omstilling i samarbejde med borgere og myndigheder i Hillerød Kommune? Vil du gå forrest med implementeringen af fjernvarmeforsyningen i vores oplandsbyer, som er tilsluttet vores fjernvarmenet, og i tre forsyningsøer med egne produktionsanlæg?

Så er du måske vores nye projektleder, som vil være med til at implementere skiftet fra olie/gas til fjernvarme for 2-3.000 kunder.

Den grønne omstilling af det danske samfund er blevet ekstremt relevant, og vi arbejder derfor hurtigst muligt på at projektudvikle nye forsyningsområder på distributionssiden. Med fokus på rørdesign, gennemførsel af udbud, godkendelse af lokalplaner og gennemførsel VVM-screeninger vil du støtte salgsteamet med teknisk faglighed.

Dygtige og engagerede kolleger er klar til at byde dig velkommen

Du vil indgå i vores nye afdeling for ’salg og brugerinstallationer’, som forventes at består af seks dygtige kolleger. Afdelingen er i fuld gang med at fremtidssikre fjernvarmeudbredelsen i Hillerød Kommune. Det betyder, at der skal findes det bedste sammenspil mellem udvidelse af den grønne produktion (drift), varmegrundlaget (kunder) og økonomien (varmeprisen).

For at kunne implementere de bedste løsninger succesfuldt arbejder vi tæt sammen med produktions-, lednings-, projekt-, økonomi- og kommunikationsafdelingerne.

Om stillingen

Som fjernvarmetekniker får du til hovedopgave at være med til at udbygge fjernvarmenettet i oplandsbyer og øer, du skal således udbygge det eksisterende ledningsnet.

Afhængigt af din profil vil dine opgaver bl.a. være:

  • Forestå udbud af ydelser til etablering af gadenet, stikledninger i oplandsbyer og forsyningsøer
  • Forestå udbud af ydelser til etablering af fjernvarme-units hos de potentielle kunder
  • Bistå gruppen, som arbejder med kontrakter og kundekontakter, med tekniske løsninger i dagligdagen
  • Udføre analyser i Termis
  • Udføre hydrauliske beregninger ifm. udvidelse og optimering af ledningsnettet (rørdimensionering mv.)
  • Bidrage til projektforslag for både produktions- og konverteringsprojekter
  • Deltage i udarbejdelse af analyser og planer samt skabe grundlaget for konvertering af olie- og gaskunder til fjernvarme
  • Hjælp til projektforslag og samfundsøkonomiberegninger.

Om dig

Du er varme- eller energiplanlægger med 3-5 års erfaring gerne fra forsyningsbranchen eller som teknisk rådgiver.

Vi lægger vægt på, at du er samarbejdsorienteret og samtidig kan arbejde selvstændigt og proaktivt med dine opgaver. Du skal kunne håndtere og prioritere opgaver i en travl dagligdag med både hasteopgaver og mere komplekse opgaver, som kræver fordybelse og ’lange seje træk’. Du har praktisk sans samt evnen til at finde løsninger. Du ønsker at udvikle dig fagligt og kan kommunikere klart både mundtligt og skriftligt.

Vi tilbyder

Et spændende job med mening i en organisation, der løser samfundsmæssigt vigtige opgaver og bidrager til den grønne omstilling..

Du får en dynamisk hverdag og har gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du får et bredt arbejdsfællesskab med engagerede og tværfaglige kolleger, som sparrer og samarbejder omkring det faglige i et uhøjtideligt miljø med plads til latter.

Vi tilbyder en fastansættelse i en fuldtidsstilling inkl. frokostpause, ansættelse efter gældende overenskomst og pensionsordning.

Fra din arbejdsplads i Klima- og Miljøcentret på Solrødgård er der udsigt til skønne arealer, men der vil også være mulighed for at arbejde hjemmefra efter behov.

Vi har desuden en aktiv personaleforening, lækker frokostordning, massageordning samt sundhedsforsikring.

Ansøgning og tiltrædelse

Hvis du synes, stillingen lyder som noget for dig, så send din ansøgning med vedhæftet CV og evt. relevante bilag via ”Ansøg-knappen”. Vi tager løbende kandidater til samtale.

Alle oplysninger vil blive behandlet fortroligt og i overensstemmelse med regler for beskyttelse af personfølsomme oplysninger. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen, og vi glæder os til at høre fra dig.

Yderligere information

Er du blevet nysgerrig, og vil du vide mere om stillingen kan du kontakte Johannes Jakobi Pedersen på telefon 24 45 14 76 eller jjp@hfors.dk.


Hillerød Forsyning

Hos Hillerød Forsyning har vi fokus på god arbejdskultur, gode udviklingsmuligheder for dig som medarbejder og høj medarbejdertilfredshed og arbejdsglæde.

Du får et bredt arbejdsfællesskab med engagerede kolleger. Vi vægter vidensdeling, faglig sparring og samarbejde højt, og hos os er der plads til latter og en uhøjtidelig omgangstone – også når der er travlt.

Hillerød Forsyning er en dynamisk multiforsyningsvirksomhed med ca. 200 engagerede medarbejdere. Vi sørger for, at borgerne i Hillerød har rent vand i hanen, varme i rørene, og at der bliver håndteret spildevand og sorteret og afhentet affald. Vi arbejder med at udvikle bæredygtige løsninger til fordel for miljø, klima og fremtidige generationer.

Læs mere om os her www.hillerodforsyning.dk.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.