SYLAN® AS
Brabrand

Gulvlægger – Epoxy arbejde

Hjælp… Vi har travlt og søger med lys og lygte efter vores nye kollegaer!

Epoxy arbejde

Vi har rigtig mange opgaver i ordrebogen, og skal bruge 4 nye kollegaer straks.

I Sylan er der højt til loftet og vi har en god og uformel omgangstone. Vi værdsætter hinanden og forsøger hver dag at skabe gode rammer. Vi har en velfungerende administration som støtter op omkring os alle sammen. Personaleforening hvor vi løbende holder arrangementer af forskellige karakter.

Når der er fart på, er vi tæt på 50 håndværkere - murere, betonarbejdere, gulvlægger og malere og tømrer - der udfører alt fra mindre reparationer til små og store hovedentrepriser rundt om i Danmark.

Vi mangler lige nu den erfarne medarbejder, der sætter en ære i det gode resultat. – Kunne det være dig?

Løn efter kvalifikationer.

Hvad søger vi?

  • Dig der kan tage selvstændige beslutninger og være selvkørende, da du som oftest vil blive sendt direkte ud til opgaverne.
  • Du skal have gyldigt kørekort.
  • Du er fleksibel, dygtig, energisk og løsningsorienteret.
  • Du er indstillet på, at alt foregår digitalt med Minuba - tildeling af arbejder, kvalitetssikring, registrering af timer, etc. Hvis ikke du har kendskab til dette sørger vi selvfølgelig for oplæring og support.
  • Du er erfaren på dit felt og har interesse for at lære.
  • Du er kvalitetsbevidst og selvstændig.
  • Du er omstillingsparat, da vi både har små og store opgaver og du kan blive sendt forskellige steder hen på én dag

Hvis det lyder som noget for dig, så kontakt os endelig – hellere i dag end i morgen.

René Jensen – 21 55 77 44 / rene@sylan.dk


Hvem er vi?

Hos SYLAN® AS, Viby Murerfirma AS og Tømrerfirma Krogh AS hjælper vi hinanden på kryds og tværs i et samlet hus. Vi er en traditionel håndværksvirksomhed, men med den force, at vi rammer bredt i markedet, og på tværs kan vi løse større og mere komplekse opgaver.

SYLAN® AS er en fremsynet og troværdig virksomhed i vækst, der er førende i Danmark indenfor renovering, vedligeholdelse og beskyttelse af mineralske overflader inden for alle typer af byggeri.

Vi har snart 50 års erfaring i byggebranchen. Vores medarbejderstab består af murere, tømrere, specialarbejdere, ufaglærte og malere med mange års erfaring. I sommerhalvåret tilknyttes flere korttids-ansatte håndværkere.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.