Biotrans ApS

Selvkørende installatør til Biotrans, primært Sjælland!

Bliv del af den grønne omstilling, vær med til at gøre en forskel!

Vi søger en frisk og serviceminded installatør til arbejde i hele DK, dog primært Sjælland. Du skal medvirke til at foretage installationer i PE-rør efter faste guidelines, inde/ude, i jord og bygninger, nybyg som eksisterende bygninger. Det giver en meget alsidig hverdag, derfor søger vi også en meget alsidig tekniker gerne med VVS-uddannelse, dog ikke et krav. Du kan se mere om os på www.biotrans-nordic.com eller på vores sociale medier.

Hos os får du:

  • Løn fra hjemmeadressen og retur til hjemmeadressen.
  • Naturligvis firmabil. Vi kører – lige nu – Mercedes. Dine reservedele i bilen bliver fyldt op efter forbrug og tilsendt dig privat.

De fleste af dine opgaver kommer via din telefon, en Biotrans-app, og du rapporterer dine opgaveløsninger via samme. Vi gør alt, hvad vi kan for at finde gode, smarte løsninger på de opgaver, vi løser, og du vil få megen indflydelse på, hvordan vi løser opgaverne. Det er naturligvis op til dig at spille ind, men vi gør alt for at spille hinanden bedre.

Vi har sundhedssikring og yder stor frihed til behov for hele og halve fridage – også med helt kort varsel – da vi går op i det hele menneske. Alle har ret til både et godt liv på job og privat, derfor gør vi vores til, at din hverdag kan fungere godt, også derhjemme.

Din bopæl er optimalt på Sjælland/Storkøbenhavn eller nærområdet til dette (måske i retning af Fyn). Du skal regne med små 10-20 rejsedage på et år, afhængig af opgavernes placering. Vi betaler overnatning og kan afregne med diæt afhængig af dine ønsker.

Vi giver mulighed for ferie i skolernes ferieperioder, hvis du har børn eller på andre tider, såfremt det passer dig bedre.

Stillingen er på fuld tid, fordelt på en 4/5-dages uge, afhængig af dine ønsker.

Selvom vi arbejder hvert sted i landet, mødes vi tit på opgaver og altid en gang i kvartalet til lidt møde og socialt samvær.

Ansøgning:

Hvis jobbet lyder som dit drømmejob, så skynd dig at sende en kort mail på pihl@biotrans-nordic.com , gerne med cv (men ikke et krav), eller ring på tlf. 6161 2790 til Søren Pihl og søg jobbet. Du kan se mere om virksomheden på www.biotrans-nordic.com