ABS Alarm & Sikkerhed A/S

Sikringsteknikere til København, Odense og Aarhus

Vi har meget travlt og søger sikringsteknikere til København, Odense og Aarhus

Vi søger allround sikringsteknikere, der kan lide en afvekslende hverdag, hvor du besøger vores kunder og foretager mindre fejlretningsopgaver og udvidelser på deres alarm og adgangskontrol anlæg.

Vores kunder er primært større erhvervskunder, hvor du kommer til at arbejde med mange spændende sikringsløsninger.

  • Har du installationserfaring inden for alarm- og adgangskontrol, og trives du med sikringsarbejde?
  • Motiveres du af at arbejde med alarmtekniske løsninger og markedets bedste tyverialarmer?
  • Kan du se fordelene ved primært at udføre alarmløsninger for erhvervskunder, og har du mod på at bruge dine evner i et professionelt og specialiseret team af alarmteknikere?
  • Ønsker du at dygtiggøre og udvikle dig yderligere inden for installation og programmering af alarm- og adgangskontrol løsninger så er dette jobbet og virksomheden for dig.

En selvstændig og alsidig hverdag

Som alarmtekniker starter du typisk dagen hjemmefra og kører ud til erhvervskunder for at installere nye alarm- og adgangskontrolanlæg eller udføre service og vedligeholdelse. Du får opgaverne tildelt via vores elektroniske bookingsystem. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med andre af vores sikringsteknikere.

Et stærkt team af tekniske hænder

Vi er et landsdækkende ISO 9001 certificeret alarm- og sikkerhedsfirma, der har eksisteret siden 1995 med afdelinger i Århus, Odense og Greve. Vi lægger vægt på en åben og ærlig kommunikation, og udfører løsninger hvor service, pålidelighed og kvalitet er i højsædet. De fleste af dine nye kollegaer er specialuddannede og har mange års erfaring i branchen, og vi tilbyder kurser og efteruddannelse, så du hele tiden udvikler dig. Vi stiller desuden servicevogn, og hvad du ellers skal bruge til rådighed. Læs mere om os og ABS Alarm på www.absalarm.dk.

Er du klar på nye udfordringer?

  • Det er et krav, at du er elektriker eller har anden el-teknisk baggrund
  • Det er en fordel, hvis du har relevant installationserfaring inden for alarmområdet.
  • Du har muligvis kendskab til et eller flere af følgende alarm fabrikater: SPC, NOX, Nedap, Alphatronics og ATS
  • Du har kørekort og kan fremvise ren straffeattest.
  • Som person er du ansvarlig, selvstændig og serviceminded, og du går ikke på kompromis med kvaliteten.
  • Endelig er du loyal, ærlig og fleksibel, når opgaverne kræver det, og så har du selvfølgelig dit gode humør med på arbejde.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte adm. dir., Michael Vinter, på mobil 30 56 78 59 eller mail abs@absalarm.dk. Send din ansøgning og dit CV til samme mail abs@absalarm.dk. Skriv ”Alarmtekniker København, Odense og Aarhus” i emnefeltet.

Vi glæder os til at høre fra dig.