ABS Alarm & Sikkerhed A/S

Teamleder til sikringsarbejde på stort sikringsprojekt i Hillerød

Vi har meget travlt og søger en teamleder til sikringsarbejde på et af Danmarks største projekter i Hillerød.

Har du lyst til at være teamleder på et meget stort sikringsprojekt, så er dette et job for dig. Du vil sammen med vores erfarne formand have ansvaret for udførsel af sikringsarbejdet på pladsen.

Du er måske allerede en erfaren sikringstekniker eller elektriker i dag og er klar til at få mere ansvar og indflydelse, og dermed tilegne dig yderligere kompetencer og erfaring.

Dit daglige arbejde vil blandt andet bestå af montering af sikringskomponenter: herunder kortlæsere, adgangskontrolbokse, rumfølere, betjeningspaneler, mindre føringsveje samt trækning af kabler m.m. Arbejdet foregår primært indendørs. Du vil komme til at arbejde i et team sammen med vores øvrige sikringsteknikere på pladsen.

Ud over disse opgaver vil du få en koordinerende og instruerende rolle mht. at lede og fordele de daglige opgaver til de andre teknikere på pladsen. Desuden vil du komme til at få indsigt i dokumentation og tegninger m.m.

Du vil være stedfortræder for vores formand på pladsen i forbindelse med ferie og fravær. Du kan i den forbindelse skulle deltage i bygge- og koordineringsmøder.

Om ABS Alarm og Sikkerhed A/S

Vi er et landsdækkende ISO 9001-certificeret alarm- og sikkerhedsfirma, der har eksisteret siden 1995 med afdelinger i Århus, Odense og Greve. Vi lægger vægt på en åben og ærlig kommunikation og udfører løsninger, hvor service, pålidelighed og kvalitet er i højsædet. De fleste af dine nye kollegaer er specialuddannede og har mange års erfaring i branchen, og vi tilbyder kurser og efteruddannelse, så du hele tiden udvikler dig. Læs mere om os og ABS Alarm på www.absalarm.dk

Om dig:

  • Det er et krav, at du har relevant installationserfaring inden for el-branchen.
  • Du har et godt overblik.
  • Du kan lide at have ansvar.
  • Du har kørekort og kan fremvise ren straffeattest.
  • Som person er du ansvarlig, selvstændig og serviceminded, og du går ikke på kompromis med kvaliteten.
  • Du er pligtopfyldende.
  • Du er en god håndværker.
  • Du er nem at arbejde samme med.
  • Endelig er du loyal, ærlig og fleksibel, når opgaverne kræver det, og så har du selvfølgelig dit gode humør med på arbejde.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Henrik Jespersen på mobil 2563 5643 eller mail abs@absalarm.dk. Send din ansøgning og dit cv til samme mail hurtigst muligt. Skriv ”Teamleder” i emnefeltet. Hvis du ikke har hørt fra os d. 5. april 2024, har vi valgt at gå videre med andre kandidater.

Vi glæder os til at høre fra dig.