Nordic Medicare A/S
Rungsted Kyst

Teamleder til Nordic Medicares rekrutteringsenhed

Nordic Medicare, en toneangivende leverandør af vikar- og rekrutteringstjenester samt drift af lægeklinikker inden for sundhedssektoren, søger en erfaren og visionær teamleder til at lede deres danske rekrutteringsenhed. Den rette kandidat vil være ansvarlig for at drive enheden mod succes og vækst og vil spille en central rolle i at opretholde organisationens vision om at skabe et bedre social- og sundhedsvæsen.

Unik chance

Vi forventer ikke, at du har kendskab til rekrutteringsbranchen eller sågar sundhedssektoren – dette skal vi nok give dig. Det vigtigste for os, er, at du har den helt rette profil. Vi vil give dig massiv undervisning og løbende praktisk oplæring af to personer, som har heldholdvis 17 års samt 12 års erfaring fra rekrutteringsbranchen udelukkende inden for sundhedssektoren. Ligeledes vil du i fremtiden modtage undervisning fra vores tilknyttede jurister omkring ansættelsesret og vikarjura.

Din rolle

Som Teamleder vil du få det daglige ansvar for Nordic Medicares danske rekrutteringsenhed, der i øjeblikket består af 9 dedikerede medarbejdere. I denne kapacitet vil du blive ankerpunktet for enhedens funktion og udvikling og udøve personaleledelse, fungere som ambassadør udadtil, fastsætte mål og følge op på disse med dine kollegaer mv. Din primære funktion vil være at sikre enhedens fortsatte vækst og succes gennem en målrettet og resultatorienteret tilgang til ledelse og drift.

Dine ansvarsområder vil omfatte:

  • Ledelse: Styrkelse af organisationskulturen, motivation af medarbejdere, sparringspartner, energiskaber, rollemodel, planlægning og koordinering af aktiviteter, opfølgninger, samt gennemførelse af MUS-samtaler mv.
  • Operationelt: Ud over din ledelsesrolle forventes det, at du vil deltage aktivt i de operationelle aspekter af enhedens arbejde. Dette inkluderer at være proaktiv og med et højt fagligt niveau, i fremtiden, kan gå frem og tage scenen og sikre rekruttering af vikarer eller hjemtage nye kunder til enheden og dermed være en inspirerende frontfigur i den daglige drift.
  • Undervisning og kompetenceudvikling: Du skal over tid være så kompetent inden for de lægefaglige specialer, sundhedssektoren, rekrutterings- og headhunterteknikker mv., at du kan undervise i dette samt løfte dine kollegaers kompetencer herfor i dagligdagen og hermed også kunne indsluse helt nye kollegaer i fremtiden, når det besluttes, at du ansætter flere i din enhed.
  • Strategi: Formulering af taktiske og strategiske mål for enheden og sikring af retning gennem tavlemøder og tydelig kommunikation og herigennem sikre en sammenhængende og effektiv arbejdsindsats.
  • Vækst: Du vil være nøglepersonen i enhedens fortsatte vækstrejse, og det forventes, at du aktivt vil arbejde på at udvide enhedens forretningsomfang og kundebase på regionalt og kommunalt niveau, hvilket du blandt andet vil gøre i samspil med selskabets Key Account Manager.
  • Nyansættelser og afskedigelser: Som leder vil du være ansvarlig for at rekruttere og udvælge nye medarbejdere til enheden samt at sikre, at de opfylder virksomhedens standarder og forventninger. Ligeledes vil du være ansvarlig for at håndtere eventuelle afskedigelser i henhold til gældende retningslinjer og lovgivning.
  • KPI og trivsel: Du vil være ansvarlig for at overvåge enhedens præstationer gennem nøglepræstationsindikatorer (KPI'er) samt at sikre medarbejdernes trivsel og engagement gennem individuelle møder og samtaler.
  • Ansættelsesret og vikarjura: Du vil opnå ekspertise inden for ansættelsesret og vikarjura for at sikre, at enheden opererer i overensstemmelse med gældende lovgivning og retningslinjer på området.

Som direkte reference til den administrerende direktør vil din rolle som Teamleder være afgørende for enhedens succes og fremtidige udvikling, og du vil spille en central rolle i at opretholde og videreudvikle Nordic Medicares position som en førende aktør inden for rekrutterings- og sundhedssektoren.

Din profil

Den ideelle kandidat vil besidde følgende egenskaber:

  • Salgs- og ledererfaring, ideelt set med kendskab til rekrutteringsbranchen.
  • Udadvendt og social med høj energi.
  • Kompetent, arbejdsom og i stand til at fungere som en rollemodel.
  • Proaktiv og i stand til at bevare overblikket i travle situationer.
  • Stærke kommunikations- og lederegenskaber.
  • Evne til at tænke strategisk og psykologisk.
  • Har høje ambitioner og ønsker, at vi kommer til at dominere indenfor vores område.
  • Entreprenant og kan sikre vedvarende vækst i fremtiden.

Arbejdssted og løn

Du vil blive en del af vores team på vores hovedkontor i Rungsted Kyst, kun få hundrede meter fra Rungsted Kyst Station. Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke samt mulighed for bonus baseret på præstationer. Der vil også være andre fordele som fleksibilitet, frokost- og frugtordning samt sociale arrangementer mv. Du får stillet PC og mobiltelefon til rådighed.

Tiltrædelse

Vi indkalder løbende kandidater til samtale, og vi stopper rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat til jobbet.

Ansøgning

Hvis du mener, at du har de nødvendige kvalifikationer og egenskaber til denne stilling, bedes du sende dit CV og en motiveret ansøgning til job@nordicmedicare.dk. Tiltrædelse sker løbende.

Kontakt

For yderligere oplysninger om stillingen, kontakt venligst adm. direktør Christian Riewerts på telefon 26131260 eller besøg vores hjemmeside www.nordicmedicare.dk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og til et muligt samarbejde.

Læs mere om vores privatlivspolitik her: www.nordicmedicare.dk/jobansoegninger-intern-nordic-medicare/