Abc Klinik ApS
Ballerup og Kalundborg

Serviceminded sekretær til fuldtidsstilling i ABC Klinik

Om ABC Klinik

ABC Klinik er en psykologisk-psykiatrisk privatklinik, og da vi får nye spændende opgaver, søger vi endnu en-to kliniksekretærer, primært til vores klinik i Ballerup, men også til vores klinik i Kalundborg.

ABC Klinik arbejder med udredning og behandling inden for psykologi og psykiatri. Vores hovedkontor ligger i Ballerup, og derudover har vi en række satellitklinikker fordelt ud over Danmark.

Vi har desuden et stærkt fagligt behandlernetværk spredt over hele landet med psykologer og speciallæger. Vores klienter og patienter er private og sundhedsforsikrede gennem pensions- og forsikringsselskaber.

Om dig

Vi forestiller os, at du – ligesom vi – går på arbejde med højt humør og gåpåmod. Herudover ser vi gerne, at du:

  • Er uddannet sekretær, gerne lægesekretær, og har interesse i sekretariatsarbejde
  • Har IT-flair og kan hjælpe kolleger med opdatering af computere, installere printere og lignende.
  • Er superbruger i Excel og fortrolig med de øvrige MS Office-produkter.
  • Efter onboarding kan blive ”superbruger” i vores journalsystem, så du skal være klar til at sætte dig grundigt ind i dette og forstå, hvordan du kan bruge data herfra til nogle af dine daglige opgaver og månedlige rapporteringer.
  • Kan lide at tale med mennesker, er imødekommende med en professionel positiv attitude, både overfor klienter, patienter og samarbejdspartnere.
  • Trives med telefonbesvarelse og skriftligt arbejde, hvor vi lægger vægt på, at du skriver et fejlfrit dansk og har gode kommunikationsevner.
  • Er god til at arbejde selvstændigt samt prioritere arbejdsopgaver, også i travle perioder. At du kan have mange bolde i luften.
  • Er fleksibel, imødekommende og struktureret i udførelse af arbejde i tæt samarbejde med vores speciallæger og psykologer, og kan have kontakt med klienter, patienter og pårørende etc.
  • Er åben overfor mange forskellige typer af opgaver og er god til at indgå proaktivt i en række forskellige samarbejdsrelationer, og kan fremlægge relevant materiale under afholdelse af klinikkens konferencer.
  • Er ordholdende og prioriterer overholdelse af aftaler og deadlines højt.
  • Har gruppe B kørekort og kan påtage sig forskellige ad hoc-arbejdsopgaver i en af satellitklinikkerne ved behov.

Om jobbet

Som sekretær i ABC Klinik vil du arbejde med en bred vifte af arbejdsopgaver og stillingen er på 37,5 timer og indebærer bl.a.:

  • Booking af tider til udredning og behandling, journalisering af henvendelser i journalsystemet og følge arbejdsgange jævnfør klinikkens procedurer.
  • Dialog med klienter, patienter og kunder - i klinikken, på telefon, video og på mail.
  • Indhentning af samtykke eller journaler og journalisering af relevante oplysninger i klinikkens journalsystem.
  • Sekretærfunktion for vores adm. direktør, speciallæger og psykologer med bl.a. forberedelse af møder, mødemateriale og konsultationer, samt varetagelse af sekretæropgaver med daglig telefonpasning, mail og kalenderstyring.
  • Daglige registreringer og løbende rapportering til ledelsen.
  • At du har kørekort, og er indstillet på at arbejde helt eller delvist i klinikken i Kalundborg.
  • Deltagelse i udarbejdelse af arbejdstidsskema og ferieplanlægning, og ved behov udføre andet forefaldende administrativt arbejde efter aftale.

Det er vigtigt, at du er en person, som trives i en virksomhed, der er i dynamisk udvikling, og derved også kan administrere at tingene ændrer sig. Du er en person, som finder det interessant, at lære nye processer samt udarbejde materiale til fremlæggelse af disse. Yderligere er det vigtigt, at du er åben for forskelligartede opgaver, og at du selv kan opsøge viden, ved opgaver som ligger uden for tidligere kompetence eller erfaringsområde. Vi forventer at du som person er imødekommende med en professionel positiv attitude, både overfor klienter, patienter og kollegaer men også overfor nye opgaver.

Hos os får du

En ambitiøs virksomhed i udvikling, en arbejdsplads hvor vi hjælper hinanden og gør os umage. Et arbejdsmiljø præget af en uformel og humoristisk tone. Engagerede kolleger, som du kan videns dele og sparre med. Relevant kompetenceudvikling i forhold til opgaver og funktioner.

Løn- og ansættelsesforhold og oplysninger om stillingen

Konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer. Vi har kantineordning i Ballerup, sundhedsforsikring og hyggelige lokaler. Du kan ved spørgsmål til stillingen kontakte speciallæge June Pejl, via vores sekretariat på 71967460.

Sådan søger du jobbet

Du kan benytte knappen ”Ansøg” i bunden af jobannoncen. Du er også velkommen til at sende et brev med din ansøgning og dit CV til ABC Klinik, Lautruphøj 1-3, 2750 Ballerup – mærk konvolutten ’Kliniksekretær’. Vi indkalder løbende til jobsamtale.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.