Nordic Medicare A/S
Rungsted Kyst

Bliv headhunter, hvis du har passion for salg, relationer og koordinering

Er du en erfaren sælger, der drømmer om nye udfordringer og muligheden for at tage din karriere til nye højder, så får du her chancen for at opbygge en helt ny karriere inden for rekruttering til sundhedssektoren. Hos Nordic Medicare giver vi dig en enestående mulighed for at oplære dig til at blive en fænomenal headhunter, hvor du vil spille en nøglerolle med ansvar for at sikre bemandingen inden for særlig udvalgte områder inden for vores sundhedssektor – og blive en del af vores dynamiske rekrutteringsteam.

Unik chance

Vi forventer ikke, at du har kendskab til rekrutteringsbranchen eller sundhedssektoren – dette skal vi nok give dig. Det vigtigste for os er, at du har den helt rette profil. Vi giver dig massiv undervisning og løbende praktisk oplæring af to personer, som har heldholdvis 17 års samt 12 års erfaring fra rekrutteringsbranchen udelukkende inden for sundhedssektoren. Ligeledes vil du i fremtiden modtage undervisning fra advokater omkring ansættelsesret og vikarjura.

Om os

Nordic Medicare er en toneangivende leverandør af vikar- og rekrutteringstjenester samt drift af lægeklinikker inden for sundhedssektoren. Hos Nordic Medicare får du 150 kollegaer fordelt på flere lokationer og tre forretningsområder. Vi er kendetegnet ved at være en entreprenant og resultatorienteret organisation med højt til loftet med den vision, at skabe et bedre social- og sundhedsvæsen.

Din rolle

Som Headhunter hos Nordic Medicare vil dine ansvarsområder omfatte:

  • Kandidatkontakt: Du bliver ansvarlig for bestemte lægespecialer. Du skal formå at skabe nye relationer via outbound opkald, sociale medier og personlige møder.
  • Relationer: For at blive en succesfuld headhunter så er din evne til at skabe langsigtet relationer med lægerne altafgørende for din fremadrettet karriere.
  • Opbygge personlig database: Du får dig egen personlige portefølje af læger, som du skal fastholde og udvide.
  • Rekrutteringspipeline: Det er dit ansvar at drive rekrutteringsprocessen fra A-Z og sikre, at vi har den rette kandidat til en bestemt stilling i tæt samarbejde med Key Account Manager.
  • Koordinering: Sikre og koordinere nyansættelser samt forlængelser i vagtsystem i tæt samarbejde med Key Account Manager.
  • Ansættelsessamtaler: Gennemføre ansættelsessamtaler med læger, der ønsker at blive en del af vores lægevikardatabase.
  • Administrative opgaver: Udarbejdelse af ansættelseskontrakter samt logistiske opgaver i forhold til kandidaternes ansættelse.
  • Kvalitetssikring af læger: Sikre, at vores lægevikarer lever op til vores høje standarder, inden de kan sendes ud til vores kunder.

Din profil

For at trives i denne rolle er det vigtigt, at du:

  • Er struktureret, udadvendt og selvstændig med høj energi.
  • Har en proaktiv tilgang til arbejdet og evnen til at koordinere og opretholde overblik.
  • Er en dygtig kommunikator, der kan opbygge relationer via telefon, e-mail og møder.
  • Har en stor lyst for at levere enestående kunde- og kandidatoplevelser og resultater.
  • Bevare roen samt tænke psykologisk og strategisk.
  • At du er en fighter og ikke bliver slået ud af et nej.

Arbejdssted:

Du vil blive en del af vores team på vores hovedkontor i Rungsted Kyst, kun få hundrede meter fra Rungsted Kyst Station. Vi tilbyder fleksibilitet og mulighed for parkering tæt på kontoret. Frokost- og frugtordning tilbydes.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Du tilbydes en lønpakke i forhold til kravene i stillingen. Desuden får du stillet PC og mobiltelefon til rådighed. Stillingen er fuldtid og din arbejdstid ligger som udgangspunkt i hverdage mellem kl. 10:00 – 18:00 to eller tre dage om ugen – og andre individuelle arbejdstider kan aftales. Fredag er mødetiden fra kl. 08:00-16:00.

Tiltrædelse:

Vi indkalder løbende kandidater til samtaler og ansætter den rette kandidat, så hurtigt som muligt.

Kontakt:

Har du spørgsmål til stillingens indhold, er du velkommen til at kontakte Headhunter Sarah Wolsing eller Stine Løve Alstrøm på telefon 30 18 38 82/31 27 29 38. Du kan også læse mere om os på www.nordicmedicare.dk.

Ansøgning:

Hvis du kan se dig selv i rollen som vores nye kollega, bedes du sende dit CV samt en kort motiveret ansøgning til job@nordicmedicare.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om vores privatlivspolitik her: www.nordicmedicare.dk/jobansoegninger-intern-nordic-medicare