Malerexperten ApS
København Ø

Vi søger en udadvendt deltidsmedarbejder – er du det rette match?

I over 50 år har butikken ligget på Østerbro, og for et par år siden fik den nye ejere – os. Vi følte butikken trængte til et løft, og derfor har butikken skiftet navn til MALEREXPERTEN. Vi glæder os til at udvikle butikkens potentiale, og forhåbentligt kan det føre til, at vi kan udvide og på sigt få flere butikker. Kunne du tænke dig at komme med på rejsen? For vi søger lige nu en ny kollega, der kan der kan hjælpe os i 10-20 timer om ugen.

Dit daglige arbejde vil bestå i at betjene og tage dig godt af vores kunder, når de kommer ind i butikken. Vi har både private- og erhvervskunder. Derudover skal butikken selvfølgelig stå skarpt, så der skal fyldes varer op og rykkes frem. Vi ser gerne, at du ved noget om maling/renovering, så du kan rådgive vores kunder. Der vil også være en ”oplæringsperiode”, hvis det er nødvendigt, så du lærer at blande maling og kommer ind i den daglige rytme, vi har i butikken. Din kollega bliver i det daglige Patricia og så vores dygtige medarbejder Mikkel.

Profil

Vi forventer, at du:

  • er glad og imødekommende og har en sælger gemt i dig.
  • er klar på at tage fat og sørge for, at butikken altid står skarpt.
  • kan arbejde på egen hånd.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med venlige kunder og nogle gode kolleger. Vi er altid åbne for gode inputs og elsker at involvere vores medarbejdere i alle aspekter af butikken. Du vil derfor potentielt kunne være med til at sætte dit præg på butikken.

Vi søger en deltidsmedarbejder og timerne ligger fra mandag til fredag og hver anden lørdag – nærmere timefordeling aftales ved ansættelse. Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende regler, og hvad der aftales ved ansættelse.

Ansøgning

Ring gerne og hør nærmere på tlf.: 20 71 70 64 eller kom forbi butikken og få en snak. Send ansøgning, CV, uddannelsesbeviser og relevante bilag via QuickApply via nedenstående ansøgningsknap eller til e-mail maling@malerexperten.dk. Vi vil afholde ansættelsessamtaler løbende.

Patricia og Ken – MALEREXPERTE


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.