Tobii Dynavox ApS
Herlev

Solution Consultant

Omkring 50 millioner mennesker over hele verden har tilstande, der efterlader dem uden en stemme. De fleste er ikke klar over, at kommunikationsteknologi, som vores eksisterer. Vores salgs- og forretningsudviklingsteam arbejder på at lukke den kløft ved at opbygge relationer, der udvider vores rækkevidde.

Som Solutions Consultant vil du være ansvarlig for at bidrage til salgsvæksten i et tildelt område ved at øge opmærksomheden, udvikle netværk, levere information om Tobii Dynavox-produkter til potentielle kunder og klienter og hjælpe dem med at vælge og derved sælge de talemaskiner, der bedst opfylder deres behov.

Vi leverer kommunikationshjælpemidler til kommunikationscentre, kommuner og institutioner over hele Danmark, og du vil derfor samarbejde med mange forskellige interessenter. Din rolle er at uddanne, rådgive, lave produktpræsentationer og meget mere for at sikre, at vores brugere får optimal gavn af vores kommunikationshjælpemidler. Hvis du vil arbejde med produkter, der gør en forskel for mennesker i deres hverdag, er dette jobbet for dig!

Hvor skal du arbejde?

Denne stilling kræver en del rejseaktivitet for at møde vores potentielle kunder og klienter inden for dit tildelte område. Kontordage vil være fra hjemmekontoret, og du vil primært samarbejde med dine kolleger gennem MS Teams og Outlook. Den ideelle kandidat bor i hovedstadsområdet eller et sted på Sjælland med kort rejseafstand til København og nem adgang til motorvej.

Dine dage vil være fyldt med:

  • Kortlægning af kunder og klienter og oprettelse af strategier til udvikling af øget opmærksomhed omkring ASK og salg.
  • Spredning af opmærksomhed og viden til fagfolk, organisationer, finansieringsmyndigheder og slutbrugerfællesskaber om vores løsninger.
  • Initiere, planlægge og deltage i workshops, webinarer, konferencer, udstillinger og undervisning for at øge interessen for vores ASK-løsninger og demonstrere Tobii Dynavox-produkter.
  • Opbygning og vedligeholdelse af et stærkt kundeforhold til brugere, fagfolk og meningsdannere i forskellige fora for at opbygge forretningsrelationer.

Vi leder efter nogen med:

  • Højere uddannelsesmæssige kvalifikationer inden for sundhed, teknologi, logopædi, pædagogik eller lignende områder eller nogen med dokumenteret salgserfaring.
  • Erfaring med salg, undervisning, konsultation – helst inden for sundheds- eller uddannelsessektoren eller fra det medicinsk-/teknologiske område.
  • Gode kommunikations-, præsentations- og netværksfærdigheder.
  • Flydende i mundtlig og skriftlig dansk.
  • Baggrund inden for logopædi, ergo- eller fysioterapi, specialpædagogik eller relevant erfaring med hjælpemidler er et stort plus.
  • Kørekort

Hvis du er en meget struktureret og motiveret person, der elsker at organisere dine dage og opgaver, har evnen til at opbygge tillid og komme med nye innovative ideer, er det fantastisk. Hvis du nyder at samarbejde tæt med et team, har stærke interpersonelle egenskaber og har en nysgerrighed og entusiasme for innovativ teknologi, kunne dette være den perfekte rolle for dig!

Ansøgning:

Send din ansøgning via knappen ”Ansøg” (du vil blive sendt videre til en engelsk tekst, men stillingsopslaget er det samme).