AOF Center Sydjylland

AOF Center Sydjylland søger en planlægger/studiesekretær til vores kontor i Esbjerg

Vi er inde i en spændende udvikling. Efterspørgslen er øget og vi har travlt på kontoret. Virksomhederne efterspørger særligt tilpassede kurser og har behov for opkvalificering. Mange ledige bruger vores kursusudbud som stepstones til beskæftigelse og uddannelsesinstitutioner indgår samarbejde med vores kursusafdeling.

På kontoret i Esbjerg vil du indgå i et team af medarbejdere, som varetager alle administrative opgaver i forbindelse med oprettelse af hold, indberetning til myndigheder og dialog med virksomheder og undervisere.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Skemaplanlægning.
  • Hold- og kursistadministration.
  • Styring af kursistevaluering.
  • Dialog med kursister, undervisere, virksomheder mv.
  • Udarbejdelse af indberetninger til myndigheder.
  • Planlægning af trinprøver.
  • Søgning af refusion for virksomheder.

Vi forventer, at du er:

  • Udadvendt og serviceminded og evner at skabe en venlig og professionel dialog med undervisere, kursister og kollegaer.
  • Kvalitetsbevidst og detaljeorienteret.
  • Effektiv og systematisk i din opgaveløsning.
  • Selvkørende og initiativrig efter den første periode med oplæring og instruktion.

Du har en relevant uddannelse og gerne erfaring fra en stilling som studiesekretær eller kursuskoordinator fra en uddannelsesinstitution. Alternativt kommer du fra en stilling med en del kundekontakt og kunderegistrering. Vi forventer ikke, at du på forhånd har kendskab til vores kursistadministrationssystem LUDUS, men du skal være indstillet på at lære at bruge det.

Det er vigtigt for os, at det er sjovt at gå på arbejde og vi hjælper derfor hinanden, så vi når godt og sikkert i mål med opgaverne. Afbrydelser er en del af jobbet, når kursister eller undervisere har brug for din hjælp, så det skal du kunne håndtere med et smil. Du skal også have mod på at sætte dig ind i lovgivning og regler inden for ordblinde- og forberedende voksenundervisning, så du altid er klar til at samarbejde professionelt med virksomhederne.

Praktiske oplysninger:

Vi tilbyder en funktionærstilling på fuld tid svarende til 37 timer pr. uge.

Arbejdstiden ligger primært i dagtimerne, men aftenaktiviteter kan forekomme.

Aflønningen sker i henhold til overenskomst.

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte salgs- og uddannelseschef, Uffe Pedersen på tlf. 20960228.

Lyder stillingen, som noget for dig, så send dit CV og en ansøgning via QuickApply-linket "Ansøg".

Vi holder løbende samtaler og lukker for ansøgere, når vi har fundet det rette match. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

AOF er 100 år – men vi står aldrig stille. Vi udvikler konstant nye tilbud, indgår nye samarbejder og byder på store offentlige projekter.

AOF Center Sydjylland er et selvstændigt center under foreningen AOF. Vi er ca. 150 fastansatte medarbejdere og mere end 200 freelance undervisere.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.