Kariselægerne
Karise
Panorama Consult søger for Kariselægerne

Læringsparat og serviceminded sygeplejerske søges til almen praksis

Kariselægerne er en velfungerende lægepraksis i positiv udvikling i Faxe Kommune med ca. 5000 patienter. Her er der i høj grad fokus på høj faglighed, tillid og imødekommenhed, hvor alle hjælper til, hvor der er behov for det.

Du kommer til at arbejde i nyistandsatte lokaler og ud fra tankegangen om, at yde den bedst mulige service blandt andet ved at kombinere høj faglighed og omsorg, og hvor alle hjælper til, hvor der er behov for det.

Hvis du har erfaring som sygeplejerske gerne fra almen praksis, akutafdeling eller akutteam og du trives med at arbejde selvstændigt, gerne tager ansvar samt har lyst til at udvikle og bruge dine kompetencer, så kan denne nyoprettede stilling i almen praksis være noget for dig.

Du kommer til at indgå i en gruppe af erfarne og engagerede kolleger, bestående af 4 læger, 3 uddannelseslæger, 1 praksismanager, 1 sygeplejerske, 1 social og sundhedsassistent. 1 jordemoder og 1 sekretær.

Dine primære opgaver er selvstændig varetagelse af følgende:

  • Se akutte patienter med f.eks. infektioner, mavesmerter, svimmelhed.
  • Kronikerkontroller bl.a. hypertension og diabetes.
  • Børneundersøgelser.
  • Svangrekontroller.
  • Smear.
  • Hjælpe til i sekretariatet med at tage telefoner 1 formiddag i ugen.

Dine faglige kompetencer:

  • Uddannet sygeplejerske.
  • Erfaring fra almen praksis, en akutafdeling, akutteam eller lignende vil blive foretrukket.

Dine personlige kompetencer:

  • Du arbejder selvstændigt, tager gerne ansvar og initiativ samt får afsluttet dine opgaver.
  • Du er fagligt dygtig og vil meget gerne lære mere.
  • Du er god til at kommunikere og samarbejde, hvilket betyder at du har fokus på at være fleksibel og yde en optimal service over for både patienter, kolleger og samarbejdspartnere samt hjælper til, hvor der er behov for det.

Kariselægerne kan tilbyde:

En arbejdsplads hvor der i høj grad er fokus på at skabe gode rammer for din trivsel og faglige udvikling.

I forhold til trivsel så betyder det konkret at alle passer på hinanden og hjælper til, hvor der er behov for det. I forhold til den høje faglighed, så er der god plads til læring herunder supervision med daglige konference samt mulighed for efteruddannelse.

Gode arbejdstimer i dagtimerne på ca. 32 timer pr. uge.

Løn efter overenskomst. Se eventuelt www.kariselaegerne.dk.

Hvis stillingen har din interesse og du ønsker at komme i betragtning til stillingen så send dit CV og din ansøgning til Lise Elkjær på lej@panoramaconsult.dk.

PanoramaConsult varetager rekrutteringsprocessen og alle ansøgninger til eller henvendelser om stillingen bedes sendt hertil. Bemærk at vi indkalder løbende kvalificerede kandidater til samtale, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi har samtidig tid til at vente på den rigtige kandidat. Vent således ikke med at søge, da der ikke er en ansøgningsfrist.

Vi glæder os til at høre fra dig.