Bad & Fliser A/S

Salgskonsulent til vores Glostrup showroom

Vi er inde i en spændende og travl udvikling og har brug for en ny kollega og ønsker at styrke vores salgsteam med en dygtig butikskonsulent.

Har du erfaring med salg indenfor branchen og lyst til at være en del af Danmarks førende virksomheder indenfor High-End produkter i fliser og sanitet? Vi kan tilbyde en alsidig hverdag med en masse ansvar og mulighed for at fordybe sig i de enkelte projekter for at yde den absolut bedste rådgivning samt service.

Opgaverne består primært af salg til eksisterende og nye kunder, men opgaverne er mangeartede; fra inspiration, tilbudsgivning, salgsopfølgning af kunder, indkøb og logistik. I samarbejde med entusiastiske kollegaer sikrer det en spændende hverdag. Målet er, at vores kunder får en oplevelse ud over det sædvanlige og vi fortsætter vores vækst.

Bad og Fliser har Danmarks største udstilling af high-end produkter indenfor fliser og vvs. Så interesse for indretning, salg og rådgivning er vigtig. Du vil blive en del af et dygtigt salgsteam, som består af ildsjæle indenfor design og salg af alverdens fliser og sanitet. Sammen står I for den daglige drift af vores 3000m² store showroom i Glostrup.

Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø, hvor du vil have mulighed for at præge din egen arbejdsdag samt udviklingen i virksomheden generelt.

DEN RETTE PERSONLIGHED ER AFGØRENDE FOR SUCCES I JOBBET.

Vi søger personer der er kontaktskabende, strukturerede og har lyst til salgs- og rådgivningsorienteret arbejde. Du finder det naturligt at lytte til kunderne og rådgive dem, så de får den bedste løsning der passer deres behov.

Vi elsker tilfredse kunder og søger derfor ikke en sælger med hurtige salg og maksimal avance for øje. Vi søger tværtimod en sælger som sætter en ære i at lytte til kundens behov samt yde sit bedste uanset projektets størrelse og budget.

Vi tror på, at avancen skal findes i godt ry og rygte modsat det enkelte salg.

Det vil være en fordel men intet krav, at du har erfaring med salg indenfor byggebranchen, vvs-branchen, køkkenbranchen o.lign. Flair for anvendelse af IT er ligeledes et plus.

Løn aftales nærmere efter kvalifikationer og erfaring.

Har du lyst til at være en del af en virksomhed i rivende udvikling, så send din ansøgning samt CV til dennis@badogfliser.dk mærket: "Salgskonsulent".
Ansøgninger behandles med diskretion.

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt og indkalder løbende til samtaler.