MTH Biler A/S

Mekaniker søges til MTH Biler, Toyota Randers

Vi søger en mekaniker til vores afdeling i Randers til opstart snarest muligt.

Har du lyst til at blive en del af MTH Biler – en Toyota-forhandlerkæde, hvor god kundeservice og kvalitet altid er i højsædet?

Har du lyst til at blive del af et professionelt og moderne bilhus, hvor vi alle samarbejder for at give vores kunder en service, der matcher Toyota-brandets høje kvalitet? Hos MTH Biler i Randers søger vi en dygtig mekaniker. Arbejdsopgaverne vil bl.a. være:

  • Fejlfinding, reparationer og service
  • Vedligeholdelse
  • Andre tekniske opgaver

Du vil få stillet de tekniske hjælpemidler til rådighed, og der er i arbejdet mulighed for både personlig og faglig udvikling. Hos MTH Biler går vi meget op i, at vores medarbejdere er eksperter inden for deres arbejdsområde. Som mekaniker hos os, kan du derfor forvente altid at blive opdateret og uddannet med den nyeste viden inden for Toyota.

Serviceminded, engageret og selvkørende

Du er uddannet mekaniker og har erfaring fra en lignende stilling. Som person er du engageret, serviceminded og arbejder selvstændigt med høj disciplin, men samtidig er du altid klar til at hjælpe dine kolleger. Derudover har du en positiv tilgang til jobbet, hvor du ser muligheder frem for begrænsninger og brænder for at aflevere det bedste resultat hver gang. Du har fokus på god kundeservice og høj kvalitet, hvor du altid stræber efter at gøre arbejdet rigtigt første gang.

Bliv en del af MTH Biler

MTH Biler er autoriseret Toyotaforhandler og værksted.
Vi er en arbejdsplads i vækst, som går højt op i vores værdier; Troværdighed, Ærlighed og Respekt for hinanden.
Vi tilbyder en spændende hverdag i et moderne bilhus med alsidige opgaver, højt tempo og solidt teamwork, hvor du selv vil kunne være med til at planlægge din hverdag.
Vi arbejder på tværs af vores 8 afdelinger, hvor du vil få en stor berøringsflade med en masse kollegaer og opgaver.

Er du interesseret?

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte: Værkfører Martin, tlf. 89 11 33 21.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Toyota Randers
Kristrupvej 168, 8960 Randers
Tlf. 8911 3333
randers@bilbutikken.nu

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.