Møller & Jakobsen ApS
Hjørring

Konstruktionsingeniør søges

Konstruktionsingeniør søges til mindre ingeniørkontor i Hjørring.

Møller & Jakobsen ApS er et mindre rådgivende ingeniørfirma, primært med opgaver indenfor statiske beregninger og konstruktionstegninger.

Vi søger en konstruktionsingeniør (diplom eller civil), til tiltrædelse hurtigst muligt, til projektering af bl.a. beton-, stål-, murværk- og trækonstruktioner samt geotekniske konstruktioner. Som mindre ingeniørvirksomhed spænder opgaverne vidt.

Jobbet omfatter projektering af enkle - såvel som komplekse - konstruktioner, og det forventes, at du har en solid indsigt i de enkelte konstruktionsområder samt en god statisk forståelse og gerne også CAD-erfaring.

Vores arbejdsområder ligger indenfor; Nybyggeri, renovering, store byggerier, små ombygninger, komplekse arkitektoniske opgaver, erhvervsbyggeri, boligbyggeri og meget mere.

Vi løser et utal af forskellige typer opgaver inden for bærende konstruktioner. Du kommer til at indgå i et åbent, tværfagligt og uformelt arbejdsmiljø, hvor vi lægger vægt på faglig dygtighed, initiativ og engagement. Din rolle og udfordring bliver blandt andet at anvende dine kompetencer inden for faget og sikre, at løsningerne bliver integreret og afstemt med alle de øvrige fag, der indgår i et byggeprojekt.

Du skal være indstillet på en lille organisation, hvor opgaverne spænder vidt. Din primære arbejdsopgave bliver statiske beregninger.

Det forventes at du

  • Har lyst til at være din egen projektleder og kan følge en opgave fra første kontakt til afslutning.
  • Kan følge en opgave selvstændigt, både når det gælder statik, udførelsestegninger og kundekontakt.
  • Har god statisk forståelse.
  • Er udadvendt og kan føre en god dialog med vores samarbejdspartnere.
    Vi arbejder med avancerede beregnings- og tegneværktøjer og kan tilbyde god stemning og flad ledelsesstruktur på kontoret.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i et mindre, men seriøst og kompetent rådgivende ingeniørfirma med gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Løn efter kvalifikationer. Ansøgninger vil løbende blive behandlet.

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til: Jeppe Jakobsen på tlf.: 2076 8106 eller Kristian Møller på tlf.: 2226 9806.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Sådan søger du:

Ansøgningen bedes sendt elektronisk til info@mjri.dk.