Skov Revision Registreret Revisionsanpartsselskab
Hornslet

Erfaren revisor

Vi søger en revisor med erfaring, der brænder for at være en del af et revisionshus, hvor du er tæt på kunderne og forretningen.

Hvem er vi?

Vi er et revisionsfirma i vækst, som servicerer alt fra små til store virksomheder med klassiske revisions- og regnskabsopgaver, rådgivning samt skat og afgifter.

Vores kontor ligger i Hornslet. Vi er et team på 3 partnere og 18 medarbejdere på forskellige uddannelsesniveauer – fra elever til statsautoriserede revisorer. Vi arbejder tæt sammen, hjælper og udvikler hinanden. Vi vægter det sociale sammenhold og mødes til sociale arrangementer, da vi mener, at det understøtter det gode arbejdsklima. Vi har fokus på medarbejdertrivsel og den gode onboarding-proces, og vi inviterer til løbende feedback fra vores medarbejdere.

Spændende og varierende kunder og opgaver

Vi har god kundetilgang samt vækstplaner og visioner for fremtiden, og vi ser dig som en vigtig aktør i denne udvikling. Arbejdsopgaverne er alsidige og vil omfatte at servicere vores mange kunder med sparring, rådgivning, regnskab, revision og skattemæssige forhold. Vi løser opgaver for virksomheder i mange forskellige brancher.

Hvem er du?

Vi ser gerne, at du har erfaring inden for revision, regnskab og skat for personlige virksomheder og selskaber. Endvidere ønsker vi, at du har lyst til og interesse i at skabe nære og tillidsfulde kunderelationer, da vi er tætte på vores kunder. Du skal kunne arbejde selvstændigt, være god til planlægning og til at overholde deadlines. Det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til programmerne CaseWare, Skat Nova og e-conomic.

Vi vil understøtte din faglige og personlige udvikling, og har du ønsker om at læse videre, bakker vi op om det.

Interesseret?

Ansøgning vedlagt CV, eksamensbevis samt relevante bilag bedes du maile til: info@skov-revision.dk.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte statsautoriseret revisor Hans Høj Nygaard på tlf. 8697 5065.

Skov Revision http://skov-revision.dk er en selvstændig virksomhed, som er en del af Danrevi, der har kontorer over hele landet. http://danrevi.dk/.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.