Team Truck ApS

Søger du nye udfordringer som mekaniker?

Du får en alsidig stilling, der stiller krav til dine evner som mekaniker og til, at du vil bidrage til den fortsatte udvikling af Team Truck. Til gengæld får du et stabilt job med en god løn, fleksible arbejdsforhold og gode udviklingsmuligheder på vores værksted i Varde.

Er du en dygtig mekaniker?

Det er ikke vigtigt præcis hvilken mekanikeruddannelse- og erfaring du har, men at du er uddannet entreprenør-, lastvogns-, traktor- eller automekaniker, så du ved, hvad det fagligt kræver at arbejde selvstændigt og tage ansvar i et stærkt team- og samarbejdsmiljø på vores værksted i en dagligdag, hvor jobbet indeholder fejlfindinger og reparationer, klargøring samt montering og udvikling af ekstra udstyr mv.

Du vil komme til at indgå i vores nuværende værkstedsteam, med højt branche- og fagligt niveau, med erfaring og en motivation for at få en ny kollega med ombord. De vil i den grad understøtte din start og fremtid ved Team Truck.

Ud over at du har mekanikeruddannelse ser vi gerne, at du:

  • er løsningsorienteret og kan træffe selvstændige beslutninger
  • er målrettet og har overblik
  • har et godt humør og gode samarbejdsevner
  • er nysgerrig, ærgerrig og drives af spændende udfordringer
  • besidder et højt fagligt niveau, med ordenssans og kvalitet i højsædet

Lyder det inspirerende og motiverende for dig – og kan du sætte flueben ved foranstående, så skynd dig at sende en ansøgning.

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via knappen ”Ansøg” eller til ks@teamtruck.dk.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte indehaver Karsten Sørensen på: +45 4016 9705.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Yderligere inspiration: www.teamtruck.dk.


Team Truck ApS

Vi er en landsdækkende virksomhed med ekspertise inden for gaffeltrucks og internt transportmateriel. Vi har 3200 m2 topmoderne faciliteter med værksted, komplet reservedelslager med mere end 15.000 varenumre samt et stort showroom. Vi har hovedafdeling og værksted i Varde, men servicerer også kunder i hele landet og reparerer alt fra nye og brugte gaffeltrucks til el-stablere, el-pallevogne og andet type løftemateriel. Team Truck har p.t. 14 servicebiler kørende i DK.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.