Partner Dialog A/S
København

Telemarketingkonsulent til succesfuldt firma

Vi har en meget bred vifte af kunder, heraf en del inden for IT-branchen, og vi skal selvfølgelig nok lære dig grundigt op. På sigt kan du blive teamleder, seniorkonsulent eller få ansvar for andre af vores services.

  • Stillingen er en rigtig god mulighed for at udvikle dig sammen med meget erfarne kolleger, der står klar til at tage godt imod dig i en professionel og veldrevet virksomhed i vækst ud fra devisen ”jack-of-all-trades, master of none.” Du får et indblik i mange forskellige brancher samt en hverdag i et team, der indimellem tager ud at fiske, spiser en god middag eller noget helt andet.

Et engageret og professionelt team

Partner Dialog er sat i verden for at hjælpe virksomheder og organisationer med at opnå deres salgsmål. For os handler det ikke om det hurtige engangssalg. Det handler om at skabe stærke og langsigtede relationer mellem virksomhederne.

Vi tror på, at det er på den lange bane, man opnår de bedste og mest profitable resultater, og vi ved, at vi differentierer os væsentligt fra andre bureauer i vores branche.

”Vi både knokler og har det sjovt. Men fælles for os er, at vi sammen er specialister inden for vores område, og vi er stolte af det, vi laver. Og så er jeg ret sikker på, at vi er lige det mere professionelle end mange andre i samme branche.”

Spil en vigtig rolle for både små og store internationale kunder

Vores kernekompetence er at sørge for at tilføre nye kundeemner til vores mange kunder. Vi booker kundemøder og forsyner vores kunder løbende med oplysninger om leads, som de derefter selv kontakter og aftaler nærmere med.

Som konsulent arbejder du primært med mødebooking af ledere og andre beslutningstagere på B2B-markedet, primært inden for IT, Communication, Telecom, Production, Finance, HR og Consulting & Facility Management.

Et stabilt job med attraktiv høj grundløn, lækker frokostordning og attraktiv provisionsordning

Du kan se frem til at blive en del af en succesfuld virksomhed i vækst, og vi vil gerne have dig med ombord på enten fuldtid, deltid eller som freelance-tilknytning. Vi holder til centralt på Nørrebro med gode parkeringsmuligheder og tæt på offentlig transport. Arbejdstiden er mandag-torsdag fra kl. 8.00-16.00 og fredag fra kl. 8.00-15.30.

Har du erfaring fra en lignende stilling?

  • Det er et krav, at du har erfaring med mødebooking B2B og lead-generering, så du ved, hvad det kræver at have telefonen som arbejdsredskab.
  • Det er en klar fordel, hvis du har forståelse for IT på brugerniveau, men ellers har du lyst til at blive oplært og sat grundigt ind i det.
  • Du kan gennemføre en professionel sælgende dialog med krævende erhvervsledere.
  • Du behersker dansk og engelsk, da vi også har internationale kunder. Kendskab til svensk en fordel.

”En god konsulent går op i sit arbejde og er selvstændig og disciplineret, men vi håber også, at du har lyst til at have det sjovt sammen med os.”

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte John Stoltenborg på telefon 3586 8000 eller mobil 2032 2262. Er du interesseret i jobbet, send da hurtigst muligt dit CV via linket nedenfor – en ansøgning er også velkommen, men det er ikke et krav.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.