Vejen til strategisk rekruttering er visuel

Layoutet på dine annoncer siger alt. I dag er vi langt mere visuelle end tidligere. Det er dine kandidater også. Det gælder om ikke at tabe vigtigt terræn fra start. Udnyt mulighederne – så arbejder annonceringen altid for dig.

Eksempler på succesfulde annoncer, vi har skabt:

Tiltræk løbende gennem Virksomhedsprofilen

Når du tager ejerskab over din Virksomhedsprofil på jobindex.dk kan du løbende appellere til netop de kandidater, som du ønsker kontakt med. Også før du rent faktisk annoncerer. For kandidater ”følger” de Virksomhedsprofiler, hvor de gerne vil lægge billet ind – og du kan herigennem let starte en dialog. Det giver dig det perfekte setup for at skabe en talentpipeline.

Eksempler på succesfulde Virksomhedsprofiler på jobindex.dk:

Levende fortællinger overbeviser

Med velproducerede videoklip viser du medarbejderne, arbejdspladsen, jobglæden og atmosfæren på en troværdig og levende måde. Det er den måde, der går rent ind. Vi producerer derfor videomateriale for mange virksomheder, der ønsker at stå stærkest i annonceringen.

Eksempler på succesfulde videoer, vi har produceret:

Tag fat i din kontaktperson
eller ring på 38 32 33 55

Så tager vi fat i din rekruttering og employer branding – og giver dig det rette løft. Det er jo det, en god samarbejdspartner er til for. Vi snakkes ved.