Bliv ringet op eller kontakt os

Rekruttering & jobannoncering til den offentlige sektor


Større effekt for et mindre beløb

« Tilbage

Vi har fokus på kunder i den offentlige sektor

Team Offentlig – din professionelle rekrutteringspartner

Når du har brug for hjælp til dine rekrutteringer, er Team Offentlig din stærke partner. Med mere end 15 års solid viden om og erfaring med offentlige virksomheder og deres rekrutteringsbehov, er vi din professionelle sparringspartner. Når du skal tiltrække de bedste kandidater, kan du trække på os – vi er de skarpeste i branchen.

Specialister i hele processen

Team Offentlig har fokus på at yde den bedste service og levere de bedste kandidater til dine ledige stillinger. Vi dækker hele rekrutteringsprocessen fra annonceskrivning til annoncering på Jobindex, på din webside samt på Jobnet og Job-i-staten.

Få den bedste eksponering

Kandidater inden for offentlig administration, undervisning og social og sundhed bruger mere tid på Jobindex end på alle andre jobdatabaser. Hos Jobindex har jeres jobannonce derfor det største potentiale for at blive set. Vi kan også hjælpe dig med en målrettet og professionel søgning efter kvalificerede kandidater blandt mere end 130.000 CV´er i vores database.

Læs vores kunders udtalelser om deres erfaringer med Jobindex

Kandidaterne bruger mest tid på Jobindex

Kandidater inden for offentlig administration, undervisning og social og sundhed bruger mere tid på Jobindex end på alle andre jobdatabaser. Det viser tallene fra Foreningen af Danske Interaktive Medier (FDIM). Det gælder alle grupper, som foreningen måler på. Hos Jobindex har jeres jobannonce derfor det største potentiale for at blive set. FDIM er brancheforening for de danske internetmedier og publicerer bl.a. officielle tal for, hvor mange der har besøgt danske websider, antallet af besøg samt antallet af sete sider. Læs mere på FDIM.

Annonce: