Derfor er den komplette rekrutteringspakke et hit

Du behøver ikke røre en finger, før du skal afholde personligt interview. Det store overblik har du stadig undervejs - og vi tager hånd om alle aspekter fra jobannoncen og det opsøgende arbejde, til du får shortlisten med relevante kandidater.

Du får det bedste af det hele

  • skræddersyet tekstforfatning til din jobannonce
  • visuel design af annoncen med grafik, billeder, video
  • kombineret med vores SemiSearch rekruttering

Pakkepris: 8.495 kr. ekskl. moms + 20.000 kr. ekskl. moms for hver ansættelse.

De samlede fordele er slående

Jo bedre din jobannonce er skrevet, des flere motiverede og relevante ansøgere får du. Vores tekstforfattere er specialister i målrettet kommunikation og jobannoncer. Det sikrer dig en skræddersyet, floskelfri og beskrivende annonce - der taler til den målgruppe, du gerne vil modtage ansøgninger fra. Vi skriver på dansk og engelsk.

Du skiller dig ud fra mængden med det samme. Vi gør din jobannonce visuel og indbydende med klikbare billeder og logo samt mulighed for video. Vores grafiske designere sørger for, at din jobannonce matcher din virksomheds grafiske udtryk - og gør det let for kandidaterne at engagere sig i din annonce.

Du kan prioritere din tid på andre vigtige opgaver - imens klarer vi alt det opsøgende og administrative arbejde ved selve rekrutteringen. Og du springer direkte frem til en nøje udvalgt shortlist med kun de bedst egnede kandidater. Du høster resultatet af en målrettet search- og screeningsproces, vi har kørt for dig - så det hele munder ud i, at du får den rette ansat.

SemiSearch kort fortalt:

Steps

Vil du nyde godt af vores rekrutteringspakke, så tag blot fat i din kontaktperson hos Jobindex.
Eller ring på 38 32 33 55.