QuickApply – få flere egnede kandidater

Måden at søge job på ændrer sig i takt med, at verden bliver mere dynamisk og mobil, og op imod halvdelen af al trafik hos Jobindex kommer i dag fra mobile enheder. Derfor kan brugerne på Jobindex nu oprette en QuickApply profil, som giver dem mulighed for at sende en QuickApply ansøgning gennem et rekrutteringssystem.

Hvad betyder det for jer?

QuickApply er, som navnet antyder, en hurtig og nem måde at sende en ansøgning på. Det kan nu f.eks. gøres enkelt via mobilen. Når I giver kandidaterne mulighed for blot at søge via QuickApply, viser I, at virksomheden forstår den rivende teknologiske udvikling – og gør det let for kandidaterne at vælge at søge hos netop jer frem for hos andre virksomheder.

Det er en mulighed, der samtidig sørger for, at I ikke taber de relevante kandidater, der lægger særlig vægt på bekvemmelighed og hurtig action for at søge jobbet.

Det betyder helt konkret at:

  • Kandidaterne uploader deres CV og billede på Jobindex, og kan søge job med ét enkelt klik.
  • Kandidaterne kan sende ansøgninger med 3-4 motiverende linjer, eller i visse tilfælde blot et CV med profiltekst.
  • Ansøgningerne havner i et system som I er vant til at bruge.

Det er en ny og positiv udvikling, som stiller anderledes krav til jer som virksomhed, når I skal behandle ansøgninger i fremtiden. For nu skal I både forholde jer til traditionelle ansøgninger og kandidater der søger gennem QuickApply.

Vi har etableret et stærkt samarbejde med Elvium og Emply, så deres systemer er sat op til at kunne modtage QuickApply ansøgninger. Så når kandidaterne trykker send på deres ansøgning, havner det i et ansøgningssystem som I er vant til at bruge. Klik på logoerne nedenfor og læs mere.

Klik her og se hvorfor du som virksomhed skal bruge et ansøgningssystem og læs om sikker databehandling

Klik her hvis du er kunde hos Elvium

Klik her hvis du er kunde hos Emply

Klik her hvis du vil se mere om QuickApply hos Jobindex