Graduate-profil


Skab opmærksomhed, og tiltræk de bedste talenter

Med en Graduate-profil på jobindex.dk får du unik branding af jeres graduate-program hele året. Din profil ligger på Jobindex’ graduate-oversigt, hvor studerende og nyuddannede let kan få overblik og søge information.

En Graduate-profil er din virksomheds egen side, hvor du kan samle alle informationer og beskrive graduate-programmet i ord, billeder og video. Det giver et nemt og overskueligt indblik i din arbejdsplads, kultur og værdier, hvilket øger muligheden for at tiltrække relevante graduates, både på kort og langt sigt.

For at få størst udbytte kan du med fordel supplere Graduate-profilen med en Virksomhedsprofil, hvor du kan vise hele jeres arbejdsplads.

Det er let at få en Graduate-profil, uanset om du enten allerede har materialer på f.eks. din hjemmeside, eller om du skal have designet den af vores medieafdeling og skrevet teksten af vores professionelle tekstforfattere for at sikre, at budskabet bliver målrettet til graduates. Du sender os materialet eller aftaler nærmere omkring indholdet.

  • Ekstra eksponering af jeres graduate-program hele året – i et år
  • Øget trafik til dine andre kanaler, f.eks. Virksomhedsprofilen eller jeres karrieresites
  • Størst synlighed på den platform, hvor kandidaterne findes og graduates søger ledige stillinger

”Vi vil gerne profilere os som en virksomhed, der er åben og anerkendende over for graduates og den mulighed, vi kan tilbyde. Vi går efter de bedste i markedet, og generelt får vi særdeles positiv respons og har rigtig god søgning på vores graduate-program, hvilket vi vurderer som et klart succeskriterie.”

Susie Sandberg, Microsoft Danmark ApS

Graduate-profil

10.000 kr.

Ring til din kontaktperson hos Jobindex for at høre nærmere.

Bliv ringet op

Alle priser er ekskl. moms.